3 Zodiaka zīmes, kurām šonedēļ tiks dota iespēja iepazīties ar jaunu mīlestību – nepalaid to garām!

MEŽĀZIS

Daudziem Mežāžiem šonedēļ tiks dota otra iespēja kaut ko labot, ieteicams būt apdomīgākam un prātīgākam. Pirms veic kādu izvēli, izvērtē visus plusus un mīnusus!
Ja es domās par bijušo partneri, tad tā vietā centies darīt ko pavisam citu, lai tev viņa nepaliktu žēl. Labāk atceries tos iemeslus, kas jums lika šķirties! Nebūtu ieteicams uzreiz lekt jaunās un nopietnās attiecībās, bet vienkārša došanās uz randiņiem un jaunu cilvēku iepazīšana tik tiešām tev liks justies labāk.

Ja jau labu laiku esi brīvs, tad potenciālo partneri var sanākt iepazīt visnegaidītākajā brīdī – esi pacietīgs!

Attiecībās esošie Mežāži var saskarties ar pāri grūtībām, mēģini nepiesaukt pagātnes notikumus!

VĒRSIS

Vērša zvaigznājā dzimušajiem šī nedēļa mīlas jomā visnotaļ būs veiksmīga. Brīvajiem Vēršiem pastāv augsta iespēja iepazīt kādu, kurš beigās varētu izrādīties gandrīz vai dvēseļu līmenī radniecīgs cilvēks – kāds, ar kuru sapratīsies no pusvārda. Tiesa, lai viņu satiktu, būs mazliet jāatver acis, jāpaskatās apkārt, un jāmet kautrīgums pie malas! Uzdrīksties būt mazliet citādāks – iespējams, ka tā būs tā lieta, kas otru cilvēku piesaistīs!

Attiecībās esošajiem Vēršiem šī nedēļa nesola nekādas krasas pārmaiņas – visam vajadzētu ritēt kā parasti, bez liekiem incidentiem.

DVĪŅI

Ja esi attiecībās, tad būs vien pašam jāmeklē oriģināli veidi, kā tās mazliet atsvaidzināt. Atceries – tu nevari kādu vienkārši pamest tikai tāpēc, ka tev otrs ir apnicis. Labāk nogaidi, un nesteidzies ar šķiršanos. Kas zina, iespējams, ka pēc tam būs ļoti smagi – daudz grūtāk, nekā tev varētu šķist.

Kopumā šis laiks būs salds un mīlestības pilns tiem pāriem, kas nesen uzsākuši attiecības. Būs jāiemācās piekāpties un šo to arī paciest, bet drīz vien jūs apgūsiet dažādus veidus, kā negatīvas lietas pavēstīt saudzīgi. Īpaši labs laiks ceļojumiem – tie jūs satuvinās vēl vairāk, būsiet teju nešķirami!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru