3 Zodiaka zīmes, kuras pēc šķiršanās mēdz ignorēt savus bijušos

Šīs zodiaka zīmes pavisam noteikti nav sajūsmā par šķiršanos, tāpēc bijušo ignorē!

 

VĒZIS

Līdzko būsiet izšķīrušies, Vēzis jūs pilnībā ignorēs un izturēsies pret jums ļoti neiecietīgi, taču tas ir tikai tādēļ, lai saudzētu viņu sirdi. Viņiem patīk mīlēt, tādēļ mīlestības dēļ bieži atklājas pilnībā un kļūst ārkārtīgi ievainojami. Līdzko viņi tiek sāpināti, momentā ieņem aizsargpozīciju.

Vēzis ar salauztu sirdi ir pielīdzināms bērnam, kuram tika atņemta konfekte: tas ir bēdu nomākts, kaprīzs un dusmīgs. Ja pēc šķiršanās Vēzis jūs ir pilnībā izgriezis no savas dzīves, tad, visticamākais, ka viņi ir darījuši visu, lai virzītos uz priekšu, tikai nav spējuši izgriezt jūs no savām smadzenēm pilnībā.

Visticamākais, ka Vēzis jau ir sadedzinājis visas jūsu bildes, izmetis ārā visas jūsu dāvanas, kā arī izdzēsis jūs no visiem iespējamiem sociālajiem tīkliem. Jūs varat mēģināt spēlēties ar viņu sirdi, taču viņi nebūt negrasās spēlēties.

JAUNAVA

Jaunava cenšas būt vislabākais partneris, tādēļ brīdī, kad pāris šķiras, viņa jūtas tā, it kā viss, kamdēļ viņa ir strādājusi, pēkšņi ir sagrauts. Ir ļoti liela iespējamība, ka viņai bija nepieciešams ārkārtīgi ilgs laiks, lai jūsu klātbūtnē justos brīvi un labi, tādēļ tagad ir tik sāpīgi.

Tagad, kad viss ir beidzies, visticamākais, ka viņa ļoti šausta sevi par šķiršanos. Kad Jaunavas sāk uzvesties dīvaini pēc attiecību beigām, parasti tas ir tādēļ, ka viņas uzskata – šķiršanās notika tādēļ, ka jums nepatika viņas personība. Tagad viņa darīs visu iespējamo, lai pierādītu, cik briesmīga viņa patiesībā var būt.

Lai gan tas ir ļoti bērnišķīgi, jūs vienmēr varēsiet noteikt, ka Jaunava ir sarūgtināta. Iespējams, ka kaut kad dzīvē viņa spēs jums piedot, bet pašlaik viņa izturēsies tā, it kā jūs nemaz neeksistētu.

SKOPRIONS

Skorpions attiecībās balstās uz patiesumu un uzticību. Ja jūs kaut reiz pat tikai iedomājaties par to, ka varētu viņai melot vai viņu nodot, viņa ne tikai izturēsies tā, it kā jūs neeksistētu, viņa panāks to, ka arī visi apkārtējie izturēsies tā, it kā jūs neeksistētu.

Nevienam nav īsti skaidrs, kādu melno maģiju pārvalda Skorpioni, taču tie cilvēki, kas atrodas viņas uzticības aplī, noteikti ir visuzticamākie cilvēki pasaulē. Ja viņa pateiks šiem cilvēkiem, ka viņai nepieciešams atbalsts, tad tāds nekavējoties tiks sniegts. Jūs noteikti sagaidīsiet to, ka viņa ar vienu pirksta vēzienu izdzēsis jūs no savas dzīves, kā arī pazudīsiet no viņas un viņu draugu sociālajiem tīkliem uz visiem laikiem.

 Avots: yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru