31. oktobra dienas horoskops – haoss!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

 

AUNS Nav vairs aiz kalniem kāds liels notikums, kas tev krietni sagrozīs galvu. Nevajag tā pieķerties cilvēkiem, ja neesi pārliecināts..

VĒRSIS Mazliet skumjš noskaņojums visas dienas garumā. Pēc kaut kā ilgojies, bet zini jau, ka ir citas lietas,kas iepriecina.

DVĪŅI Vēlēsies pavadīt laiku tikai un vienīgi ar tiem, kuri ir tie tuvāki. Tā arī dari – pa pasauli šodien gan apkārt neskraidi.

VĒZIS Būsi visnotaļ pārsteigts un saviļņots! Nespēsi noticēt tam, ka laiks tik ātri skrien uz priekšu. Darbu kalni sakrājušies,bet laika kā nav… tā nav!. Tikai neiespringsti!

LAUVA Īsti nezināsi, kas tad šodien tāds liels jāpadara. Gribēsi rauties uz visām pusēm, bet atceries, ka tas nav iespējams!

JAUNAVA Šodien ļoti labi sapratīsies ar bērniem – viņi tev dos gan prieku, gan enerģiju. Vakaru pavadi mierīgā gaisotnē.

SVARI Apdomā to, kā izturies pret tiem,kuriem esi svarīgs. Kaut kas savā attieksmē ir jāpamaina- pats kļūsi priecīgāks.

SKORPIONS Gribēsies līst citu darīšanās un pēc tam izstāstīt visai pasaulei. Labāk padomā par iznākumu šim visam – piebremzē!

STRĒLNIEKS Šodien galvā valdīs haoss – nebūs arī blakus neviena, kurš nomierinātu. Nu, pamēģini savākties -diena nav gara.

MEŽĀZIS Tev šodien jautra kompānija ir vajadzīga kā ēst. Piezvani seniem draugiem vai izklaidējies ar ģimeni – atpūta ir vajadzīga

ŪDENSVĪRS Bez stingra pamatojuma šodien nebrauc citiem augumā – var izrādīties, ka tev patiešām nav taisnība! Labāk pārliecinies, vai tas, ko saki, ir patiesība!

ZIVIS Vislabāk tu šodien justos pie jūras – kaut vai uz brīdi – atgūt enerģiju. Bet, ja nevari – tad laiku pavadi, kur nav neviena cita.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru