4. jūnija dienas horoskops: Nemeklē jauno – novērtē esošo!

Auns Darbīga diena. Mazāk koncentrējies uz apkārtējiem, bet vairāk uz sevi! Radīsies vēlme gūt papildus zināšanas, jo sapratīsi, ka ar esošajām tālu netiksi.

Vērsis Ja esi izvēlējies kaut ko mainīt savā ikdienā, tad mazliet būs jāpakrīt un tad jāceļas, lai tas notiktu. Netērē naudu lieliem pirkumiem!

Dvīņi Tu pats sev iepatiksies labāk, ja neskatīsies uz to, ko par tevi domā citi. Labi veiksies biznesa lietās, laba saskarsme ar tava vecuma cilvēkiem.

Vēzis Nemeklē jaunu mīlestību, bet nostiprini to ar jau esošajiem cilvēkiem, pavadot ar viņiem vairāk laika. Taču jāiemācās mīlēt arī sevi pašu.

Lauva Būs iespēja satikt jaunus un pavisam citādus cilvēkus. Izveidojot jaunas draudzības, tu tuvāk sev piesaistīsi kādu cilvēku, kas jau sen atrodas uz viena viļņa ar tevi.

Jaunava Mēģināsi nolasīt citu domas un saskatīt jēgu ikdienišķās lietās. Ja kaut kas nav skaidrs, tad nekonsultējies ar apkārtējiem, bet gan prasi tikai īstajam cilvēkam!

Svari Gribēsies būt visa centrā un stāvēt uz paaugstinājuma. Mazliet šaubīsies par sevi, tādēļ ir ieteicams pārāk nesatraukties par to, kāds būs visa iznākums.

Skorpions Pozitīva diena, kad jutīsies pārliecināti un droši. Iespējams, jāsāk plānots kāds ceļojums. Tev drīz vien būs vajadzīga kārtīga atpūta.

Strēlnieks Nevelti lielu uzmanību materiālām lietām, bet gan koncentrējies uz iekšējā skaistuma pilnveidošanu un attīstību! Jaunu darbu uzsākšanu atliec uz vēlāku, šis tam nav piemērots brīdis.

Mežāzis Lai turpinātu iesākto ar tik pat lielu jaudu, cik sākumā, ir nepieciešama atpūta. Radošās krīzes sekas pēcāk var negatīvi ietekmēt tavu pašsajūtu un attiecības ar apkārtējiem.

Ūdensvīrs Vairāk uzmanības pievērs jaunajai saņemtajai informācijai. Uzzināsi lietas, kas prātu padarīs daudz mierīgāku un ļaus pievērsties citām lietām.

Zivis Nevajag censties apslāpēt savus instinktus – dari to, ko uzskati par pareizu. Šodien vari atļauties arī pagulēt ilgāk, tas nāks tikai par labu veselībai.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru