4 nepieauguša cilvēka pazīmes; Kā no tām izvairīties?

1. Izteikta pārspīlēšana

Ja esi cilvēks, kurš pamostas no , domājot, ka pastāv tikai haoss, bailes vai draudi, tiek piesaistīta negatīvā enerģija, ļoti iespējams, ka tu no mušas uzpūt ziloni. Izvairies no šādas rīcības. Nevajadzētu pārspīlēt arī ar labajām lietām, kas atgadījušās. Cilvēkiem nepatīk pārspīlēta reakcija, jo tā bieži vien tiek uzskatīta par pārlieku dramatizēšanu.

2. Kaprīzes

Ja esi cilvēks, kuram patīk kaprīzes, tad ir visai liela iespējamība, ka tu esi visnepieklājīgākais savu draugu vidū. Ja tu domā, ka scēnas sarīkošana atrisinās problēmas, tad tev vajadzētu nopietni pārdomāt savu rīcību. Centies savaldīt savus izlēcienus. Mēģini nonākt pie kāda konstruktīvāka risinājuma, lai iegūtu to, ko vēlies.

3. Publiska apkaunošanās

Ja tev patīk pievērst apkārtējo uzmanību esot kaitinošam vai riebīgam, tad pārdomā savu uzvedību. Cilvēkiem tas ārkārtīgi nepatīk kāds, kurš par katru cenu vēlas pievērst viņu uzmanību. Šādi cilvēkus nevar kontrolēt, ja būs nepieciešamība, viņi paši tevi uzrunās. Šāda uzvedība ir ļoti apkaunojoša, ir īpaši taviem draugiem un ģimenes locekļiem, kas atrodas blakus. Ir daudz labāki veid, kā piesaistīt vēlamo cilvēku uzmanību.

4. Depresija/agresija

Depresija ir ierosinātājs dažām no iepriekš minētajām uzvedībām. Tas pats attiecas uz cilvēkiem, kas ir pašdestruktīvi noskaņoti. Ja tu sit sienas, sit pats sevi, dusmu uzplūdā sit pa grīdu, knibini ādu vai uzvedies līdzīgi, tev nepieciešama medicīniska palīdzība. Tu esi ne tikai drauds apkārtējiem, tu apdraudi arī pats sevi. Pašdestruktīvas tendences nebeidzas labi.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru