4 pazīmes, ka tev ir spēcīga personība

2.Tu piesardzīgi izturies pret jaunu cilvēku ielaišanu savā dzīvē. Kā jau stipra personība, tu īpaši neklausies, kas citiem cilvēkiem par tevi ir sakāms. Tu saproti, ka daži cilvēki izsaka savu viedokli par to, kāds tu esi, vai ko spēj paveikt, tikai lai paši justos labāk. Tu saproti arī to, ka daži cilvēki izsaka savas domas par tevi, jo jūt tukšumu paši savā personībā. Pat, ja vēl neesi līdz galam pārliecināts, kas esi, mēs droši varam pateikt, ka tev nav vajadzīga draudzene, draugs, kolēģis vai radinieks, kurš pasaka uz ko dzīvē esi spējīgs, un uzstāda taviem apgriezieniem robežas.  To, cik tālu un kādā virzienā vēlies doties, tu vari izdomāt pats.

3.Tev nepatīk mazas, ikdienišķas sarunas. Mazās sarunas ir briesmīgas. Ja tu esi cilvēks ar spēcīgu personību, tev galvā ir daudz ideju un tu nevēlies tērēt savu laiku, runājot par laika apstākļiem vai citiem cilvēkiem, jo saproti, ka tik pat labi tajā brīdī  varētu mainīt pasauli. Tev varētu būt sajūta, ka tev nepadodas veidot mazas, ikdienišķas sarunas, bet tā nav taisnība. Tas, ko tu jūti, ir diskomforts, jo mazas sarunas izšķiež laiku un smadzeņu šūnas.

4.Tu neciet bezjūtīgumu, ignorēšanu vai stulbumu. Cilvēkiem, kuri vēlas dominēt, pietrūkst zināšanu un iespaidu. Turpretī stipra personība ir informētības un domāšanas rezultāts. Starp šiem diviem cilvēku tipiem ir liela atšķirība. Tieši tāpēc, ka esi ieguldījis daudz laika, domu un smadzeņu darbības, lai radītu spriedumus, tev ļoti nepatīk, ja cilvēki, bez liekas domāšanas ‘’izspļauj’’ savas domas par lietām, par kurām pirms tam nav pat dzirdējuši. Šī, patiesībā, ir viena no tavām labajām īpašībām, bet ne tāpēc, ka savu zināšanu dēļ, tu vari ietekmēt cilvēkus. Šī ir viena no tavām labākajām īpašībām tāpēc, ka ar to tu vari iedvesmot citus cilvēku izmantot viņu izpētes spējas un pirms teiktā, pielietot domāšanu. 

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru