4 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir īstas mežones – izskrāpēs acis jebkurai konkurentei

Nepadari šīs zodiaka zīmes greizsirdīgas, tu to rūgti nožēlosi!

Katrs no mums ik pa reizei kļūst greizsirdīgs, taču šīs četras zodiaka zīmju sievietes ir visgreizsirdīgākās.

Vai tu esi šo sieviešu vidū?

VĒRSIS

Šī sieviete attiecību veidošanai velta daudz laika un pūliņu, tādēļ, kad tās izjūk, viņa šo notikumu uztver kā katastrofu. Ja Vērsis kļūst greizsirdīga, tas nozīmē, ka ar attiecībām lielā mērā kaut kas nav kārtībā, parasti šī zīme pēkšņi nezaudē uzticēšanos cilvēkiem, it īpaši tuviniekiem.

Vērsis dažkārt kļūst mazliet privātīpašniecisks attiecībā pret savām otrajām pusītēm, tādēļ uzjundot greizsirdībai viņa var rīkoties pārlieku aizsargājoši. Atceries, ka tu esi kopā ar sievieti – Vērsi, nevis ar kādu citu cilvēku! Tāpat, Vēršu sieviete šajā situācijā var kļūt ietiepīga, ja gadījumā notikušais ir sāpinājis viņas jūtas. Vērsis neizrādīs tūlītēju agresiju, tomēr viņa noteikti būs aizvainots un neslēps to.

VĒZIS

Vēzis savā būtībā ir aizdomu pilna persona. Ne vienmēr viņa ir spējīga būt atvērta pret citiem cilvēkiem, tomēr, ja tā notiek, tad Vēzis tev patiesi uzticas. Ja viņa kļūs greizsirdīas, šķitīs, ka Vēzis pret tevi izturas piesardzīgāk, gluži tā, it kā viņa turētu tevi aizdomās par krāpšanu. Vēzis ļoti reti izrāda patiesās greizsirdības pazīmes.

It īpaši tas attiecas uz nesen izveidotām attiecībām, Vēžu sieviete būs nedroša, līdz bus pārliecinājusies, ka var tev uzticēties. Viņa var iedomāties, ka ir greizsirdīga savas nedrošības dēļ. Tas savukārt var iedzīt Vēzi kompleksos. Labākais veids kā ar to cīnīties, ir ieklausīties tajā, ko Vēzis saka, tu nezini, pie kāda temata nonāksiet sarunu ceļā, iespējams, ka Vēzis uzticēs tev savas nedrošības patiesos iemeslus. Atliek tikai ieklausīties.

LAUVA

Lauva arī attiecībās ir lauva. Lai arī tas izklausās mazliet egocentriski, Lauva patiesi tic, ka neviens cits par viņu neparūpēsies labāk par viņu pašu, lai gan, pirms tam, viņš ļaus tev pamēģināt. Tieši šī iemesla dēļ, Lauva vienmēr ir uzmanības centrā; galu galā, tā ir viņas īstā vieta!

Ja Lauva kļūst greizsirdīga, pat nedaudz, viņš uz šo problēmu nelūkosies proporcionāli. Lauvas jau tā ir labi pazīstamas ar savu dramatismu, tādēļ greizsirdība padarīs viņas melodramatisko personību vēl trakāku. Viņa noteikti pārspīlēs un uzpūtīs no mušas ziloni, līdz tu atgādināsi, ka šī nav problēma par kuru ir vērts satraukties. Iespējams, ka Lauva nemaz nebūs tik aizvainota, kā domā, tomēr viņa tā uzvedīsies lai iegūtu tavu nedalīto uzmanību.

SKORPIONS

Ja Skorpions sev iestāstīs, ka tev nevar īsti uzticēties, būs gandrīz neiespējami izlūgties viņai piedošanu, pat tad, ja atkārtoti pierādīsi savu uzticību. Viņa noslēgsies sevī un neuzticēsies tev, līdz kādā brīdī tiks atklāts šādas uzvedības iemesls.

Ja Skorpionam ir kaut mazākais iemesls (pat bez pierādījumiem), ka tu viņu krāp, viņa ļaus uzvarēt greizsirdībai. Kaisle Skorpionu var pārņemt dažādos veidos, tostarp tas taču nebūtu sieviete – Skorpions, ja viņa nebūtu mazliet aptrakusi. Pastāv visai liela iespējamība, ka tiklīdz šī sievete sajutīs greizsirdību, viņa tev to darīs zināmu; parasti Skorpions nekad neslēpj savas patiesās jūtas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru