5 Zodiaka zīmes, kuras skūpstās neizsakāmi labi

Vai esi kādreiz prātojis, kuri horoskopa zīmes pārstāvji skūpstās vislabāk? Tagad tu to vari uzzināt!

Ja tev ir svarīgi, kā skūpstās tavs partneris, tad šis raksts var kalpot kā lielisks ceļvedis šīs lietas izpētīšanai, atbilstoši horoskopam. Uzzini, kuras piecas no visām divpadsmit horoskopa zīmēm to dara vislabāk un viskaislīgāk!

VĒRSIS

Izteikti milzīga seksuālā apetīte un tik pat ļoti viņi arī mīl skūpstīties. Šīs horoskopa zīmes erogēnās vietas ir mute un kakls, tieši tajās vietās viņiem patīk tikt skūpstītiem. Skūpsta tikai savu mīļoto cilvēku. Vērša skūpsti ir īpaši maigi. Skūpstīšanās laikā dievina, kad viņus glāsta, kā arī viņš to tiešām dara no sirds – lēni, ilgi un maigi.

 

Lasi arī: Skūpstu horoskops: kāda ir katras zīmes skūpstīšanās tehnika?

 

LAUVA

Lieli romantiķi, ar izteiktu vēlmi sajust otra cilvēka uzmanību, un skūpstos spēj ielikt visu savu kaisli. Viņš ar skūpstiem parāda ne tikai savu interesi un mīlestību pret otru, bet arī fizisku iekāri, tieši tāpēc viņa skūpsti ir tik erotiski. Atšķirībā no Jaunavām, nekautrējas skūpstīties citu cilvēku klātbūtnē. Lieki piebilst, ka Lauvas ir nepārspējami pavedināšanas eksperti un savos tīklos spēj iepīt teju katru. No skūpstīšanās vienmēr gūst neizsakāmi lielu baudu, jo ir erotisku skūpstu meistari.

 

Lai uzzinātu par pārējām zīmēm, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru