4 Zodiaka zīmes, kurām atlikušais 2019. gads būs smags

STRĒLNIEKS

Mēs zinām, ka jūs jau kādu laiku nevarat atiet no savas vecās mīlestības. Jūs cerat, ka viņi varētu kaut kad atgriezties. Patiesība ir tāda, ka jūs nekad nepārstājāt viņus mīlēt, pat tad, ja ilgāku laiku pat neesat ar viņiem runājuši. Taču jūs nebūt neesat pelnījuši kādu, kas jūs sāpināja un vienkārši pameta. Jūs esat pelnījuši kādu, kas palūkojas uz jums un saprot, ka esat pats labākais, kas ar viņiem jebkad dzīvē noticis. Iespējams, ka šis cilvēks nemaz neuzradīsies līdz gada beigām. Taču nezaudējiet cerību, ka ar jums tiešām nākotnē notiks kaut kas labs.

ŪDENSVĪRS

Jūnija mēneša laikā pagātne ieradīsies, lai jūs izsekotu. Vai nu tie būs jūsu bijušie, vai arī tie, ar kuriem savulaik nācās sastrīdēties. Lai gan jūs esat auguši, attīstījušies un mainījušies, šie cilvēki tik un tā saskata jūsos jūsu iepriekš pieļautās kļūdas. Neļaujiet kādam citam un jūsu pagātnei diktēt jūsu tagadni. Centieties darīt visu, kā nākas, un atcerieties, ka visi, kas atgādina jums jūsu pagātni, ir greizsirdīgi jūsu nākotnei, kas solās būt varena.

Lasi vēl: Šo zodiaka zīmju sievietes ir īstas PSIHOPĀTES

VĒRSIS

Iespējams, pēdējā laikā esat mazliet samulsuši. Jūs nezināt, vai ceļš, pa kuru dodaties, ir pareizais. Ir tikai normāli būt apmulsušam un nesapratnē. Sekojiet līdzi šai nepārliecinātībai. Taču neļaujiet jūsu bailēm izgāzties noteikt to, ka jums nevajadzētu doties pa šo ceļu. Reizēm grūtā ceļa uzsākšana ir kas tāds, kas mums ir nepieciešams, lai mēs nonāktu tur, kur mums patiešām jābūt. Iespējams, ka tuvākie četri jūsu dzīves mēneši nebūs paši labākie, taču gala rezultāts ir ļoti vērtīga balva, kuru pašlaik vienkārši nesaskatāt.

AUNS

Daļa jūsu sirds vēlas palaist vaļā to cilvēku, kuru mīlat, bet daļa uzskata, ka tas nav iespējams. Ja jūs palūkojaties uz to, cik ilgi esat staigājuši pa apļiem, paliek teju kauns no sevis. Jūsu sirds grib vienu, bet prāts saka, lai jūs darāt kaut ko pilnīgi citu. Mums nav nepieciešams teikt, ka jums jāatlaiž šī persona, jo jūs to izdarīsiet paši tad, kad būsiet tam pilnīgi gatavi. Taču atcerieties to, ko patiešām esat pelnījuši, tādēļ neļaujiet citiem cilvēkiem norādīt jums zemāku vērtību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru