4 Zodiaka zīmes, kurām ir ledus auksta dvēsele

Nenoliedzami, ka katram no mums piemīt gan labās, gan sliktās rakstura īpašības. Taču diemžēl ir arī tādas īpašības un rīcība, kas gandrīz nekad nav attaisnojamas.

Piemēram, emociju trūkums, egoisms un nespēja (patiesībā visbiežāk tā ir nevēlēšanās) iedziļināties citu cilvēku sajūtās un vēlmēs. Par šādiem cilvēkiem mēdz teikt, ka viņiem ir auksta un tukša dvēsele.

Astrologi apgalvo, ka tieši šo zodiaka zīmju pārstāvjiem šis milzīgais trūkums ir visraksturīgākais:

Mežāzis

Ne velti tieši šī zodiaka zīme ir šī saraksta augšgalā. Tas tāpēc, ka šie cilvēki patiesībā ir lieli aprēķinātāji un egoisti, kas dzenoties pēc sava mērķa, ceļā uz to nerēķinās ne ar vienu. Ja Mežāzim būs izdevīgi, viņš ļoti daudzas lietas spēs izdarīt arī sev mīļajiem cilvēkiem aiz muguras. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir imūni pret svešiem pārdzīvojumiem un dzīvo pēc principa “ņemt vairāk, atstāt mazāk”. Ja šī cilvēka rokās nonāk kaut pilīte varas, viņš to noteikti izmanto un bieži viens uzvedas kā īsts tirāns. Mežāzi nav iespējams iežēlināt ar bēdīgiem stāstiem un iemācīt viņam just līdzi.

Dvīņi

Šīs zīmes mainīgā daba Dvīņus padara par ļoti nepastāvīgiem cilvēkiem absolūti visās dzīves sfērās. Un tieši viņi ir tas gadījums, kad tavs labākais draugs tevi pamest nelaimē, neko nepaskaidrojot. Reizi par visām reizēm derētu atcerēties, ka draudzība ir Dvīņiem iespējama tikai uz laiku (nenosakāmu). Nepieciešams tikai sagaidīt situāciju, kad tev notiks kaut kas slikts, kā Dvīņi nodemonstrēs savu neatkarību un vienaldzību. Kāda palīdzība un līdzjūtība? Šie cilvēki nekad neriskēs ar savu “ādu”.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru