4 Zodiaka zīmes, kuras parasti ar kaut ko ir neapmierinātas

2. Jaunava

Jaunava var satraukties par dažādiem iemesliem, pat sīkumiem. Par cik Jaunavas ir kritiskas arī pašas pret sevi, tad jebkuras neveiksmes uztver saasināti. Ārēji šie cilvēki šķiet “noslēgti”, bet dziļi sirdī viņi ir ļoti sirsnīgi. Slikti ir tas, ka Jaunavas pārdzīvo patiešām jebkuru neveiksmi – pat sīkumos. Kad Jaunavas cerības nepiepildās, pirmkārt, viņas kritizē pašas sevi, pat ja tā galīgi nav viņu vaina.

3. Skorpions

Neapmierinātākā zodiaka zīme – tas ir Skorpions. Viņš uzskata, ka viss patērētais laiks un pūles, ko viņš velta savā attiecībās, darbā un ģimenē, tam visam ir jābūt “izplānotam” līdz pēdējam sīkumam. Tomēr tā gan nenotiek, par cik plāni bieži mainās, bet apstākļi var kļūt pavisam citādi, nekā sākotnēji iecerēts. Kad kaut kas sāk noritēt “ne pēc plāna”, Skorpions kļūst dusmīgs, nomākts un agresīvs. Pat necentieties šādā situācijā viņu mierināt vai pārliecināt – tas izraisīs tikai pretēju efektu.

4. Mežāzis

Mežāzis ir mūžīgais darbaholiķis, bet tāpat viņš ir arī liels pesimits un “īdulis”. Viņa pesimisms izpaužas tajā, ka viņš ļoti saasināti izturas pats pret saviem sasniegumiem un rezultātiem, ja tie nav tādi, kādus viņš ir iecerējis. Bez tam, viņš sagaida, ka viņam vienmēr sacīs tikai to, ko viņš grib dzirdēt – visu pārējo viņš laidīs gar ausīm. Viņam patīk, ja viņš par kaut ko ir atbildīgs, tomēr vienīgi tādā gadījumā, ja viss notiek pēc viņa redzējuma. Ja tā nenotiek, viņš kļūst briesmīgi neapmierināts ar dzīvi, bojājot garastāvokli arī saviem līdzcilvēkiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru