4 Zodiaka zīmes, kuru stiprā dzimuma pārstāvji ir vispievilcīgākie vīrieši

Šajā rakstā noskaidrosim, kuru zodiaka zīmju pārstāvji ir ļoti iekārojami vīrieši!

Auns

Spēcīgs, vīrišķīgs un tajā pat laikā ļoti patiess vīrietis. Viņā patiešām var iemīlēties no pirmā acu skatiena. Viņš nav romantisks, taču sievietes dēļ ir gatavs dziedāt serenādes un rozēm izkaisīt guļamistabu. Un kāda viņam ir humora izjūta! Bet šis smaids! Auniem patiešām ir neatkārtojams smaids. Vīrieši – Auni ir īsteni sirdsāķīši!

Vēzis

Vīrieši, kas dzimuši Vēža zvaigznājā, tas ir kā grāmata ar ļoti vilinošu vāku, bet kamēr neesi to sācis lasīt, nezini, ko gaidīt. Šis vīrietis slēpj ļoti plašu buķeti emociju. Pirmais iespaids par viņiem vienmēr ir, ka šis cilvēks ir ļoti noslēpumains, taču viņam piemīt neizskaidrojama pievilcība. Viņš ir pieklājīgs, mīļš un laipns, bet tajā pat laikā – nepieejams. Šis vīrietis ļoti ilgu laiku turēs sievieti distancē un neļaus sevi tik ātri iepazīt. Temperamentīgas un aktīvas sievietes bieži uzskata, ka šie vīrieši ir vispievilcīgākie.

Lauva

Pateicoties savam augstajam pašvērtējumam un spējai sevi “pasniegt”, sievietes bieži viņiem pievērš uzmanību. Kas nav mazsvarīgi – kaisles un emociju šajā vīrietī ir cik uziet! Vīrieši – Lauvas, starp citu, ātri iekaro sieviešu uzmanību un liek sevī iemīlēties. Kā viņi to dara? Tas ir viņu noslēpums!

Skorpions

Skorpioniem piemīt tik daudz temperamenta, ka to varētu izkaisīt pa visu pasauli un vēl mazlietiņ paliktu pāri. Viņi bez mazākās piepūles var iekarot sievietes. Viņi ir kaislīgi un nenogurdināmi, kad runa ir par mīlas lietām. Šī ir vienīgā zodiaka zīme, kas var nodibināt kaislīgas attiecības pat ar tādu sievieti, kurai sākumā šis vīrietis nemaz nav paticis. Jāteic, ka no šī karstasinīgā kunga labāk turēties pa gabalu, ja vien neesi ieplānojusi iemīlēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru