4 zodiaka zīmju sievietes, kuras ir kā vīns – jo vecākas, jo lieliskākas

Dažas sievietes līdz ar gadiem izskatās elegantākas un pievilcīgākas nekā jaunībā. No neglītiem pīlēniem viņas top par skaistiem gulbjiem. Par šādām sievietēm saka, ka viņas ir kā vīns – jo vecākas, jo lieliskākas!

Izrādās, noteiktām zodiaka zīmēm šī īpašība piemīt, un katrai no viņām ir sava unikālā spēja saglabāt jaunību!

Dvīnis

Komunikablie un enerģiskie Dvīņi nekad nesēž bezdarbībā. Viņu Gaisa stihija tāpat ietekmē viņu dzīves ritējumu. Patiesībā Dvīņu sievietes vēlos gados ir gatavas ģimenes dzīvei, viņas bieži maina partnerus, dzīvesvietu un no malas varētu šķist, ka “haotiski” mētājas pa dzīvi. Bet patiesībā viņas kategoriski atsakās pieņemt savu briedumu. Par šādu “uzvedību” apkārtējie bieži viņas nosoda. Tikai draugi un kolēģi vienmēr ir priecīgi, ka viņu vidū ir sieviete Dvīnis, jo viņa vienmēr atraktīva un jautra.

Grūti pateikt, vai savas dzīves uztveres dēļ vai kā citādi, bet Dvīņi sievietes vienmēr izskatās jaunākas par saviem gadiem. Tiesa, viņas ļoti seko līdzi savam ārējam izskatam, rūpējas par sevi un viņām patīk radīt “iespaidu” apkārtējos. Tieši par Dvīņiem mēdz teikt, ka viņas izskatās satriecoši. Vīriešiem ļimst ceļi, kad šīs sievietes dāvā viņiem sirsnīgu smaidu. Cik viņai ir gadu – vīriešu acīs nespēlē ne mazāko lomu.

Jaunava

Kopš agrīna vecuma sieviete Jaunava ir pievērsusies veselīgam dzīvesveidam. Viņa velta ļoti daudz laika, lai “izpētītu” savu organismu. Viņas izmēģina absolūti visu, kas ļauj saglabāt ilgāk skaistumu un veselību. Viņas aizraujas ar jogu, iegādājas tonnām kosmētikas, ēd tikai vislabāko un veselīgāko pārtiku utt. Apkārtējie dažkārt visai skeptiski izturas pret šo “fanātismu”. Jāteic gan, ka skeptiķi krasi maina savu viedokli, kad sastop šo pašu Jaunavu jau vecumdienās. Tad viņiem atliek tikai apskaust viņu. Kad konkrētā vecuma periodā sievietēm ir problēmas ar lieko svaru, Jaunavas lielākoties izskatās satriecoši: slaidas kājas un viduklis, starojoša āda, jūs nekad nepateiksiet, cik gadu viņai ir patiesībā. Taču patiesais viņu noslēpums slēpjas pašdisciplīnā. Šīs sievietes ir kā staigājoša enciklopēdija, kas zina, ko jāēd, cik daudz stundu jāguļ, kādas skaistumkopšanas procedūras jāveic, lai saglabātu savu jaunību un sievišķību arī vēlīnā vecumā.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru