5 aizkustinoši stāsti, kuri pierāda to, ka uz pasaules ir daudz labu cilvēku

Pirmklasnieki sakrāja naudu, lai palīdzētu atveseļoties viņu iemīļotajai skolotājai

2

Skolēni bija šokēti uzzinot, ka viņu mīļākā skolotāja Olga ir saslimusi ar vēzi. Sākumā viņi sūtīja skolotājai atklātnītes, bet vēlāk ķērās pie kā praktiskāka: viņi skolā pārdeva aproces, tādā veidā savācot 6 000 ASV dolāru (5 520 eiro) lielu summu skolotājas atbalstam. Pateicoties bērnu sniegtajam atbalstam Olgai pietika spēka cīnīties ar slimību.

Vīrietis ziedoja savu nieri, lai izglābtu sava labākā drauga dzīvību

3

Kaids Mohameds un Džons Relfs ir labākie draugi kopš bērnības. Kad Džons saslima un viņam bija nepieciešama nieres transplantācija, šķita, ka viņa iespējas izdzīvot ir pavisam niecīgas. Kaids palīdzēja draugam brīdī, kad tas bija visvairāk vajadzīgs. Viņš ziedoja savu nieri un Džons izdzīvoja.

Ievainotam bruņurupucim ar 3D printera palīdzību izgatavo jaunas bruņas

4

Bruņurupucis Fredijs tika atrasts pēc mežu ugunsgrēka, viņa izredzes izdzīvot bija visai mazas. Bet pateicoties modernajām tehnoloģijām, kā arī uzcītīgu ķirurgu grupai, viņa dzīvība tika izglābta ar pasaulē pirmo 3D printēto bruņu palīdzību.

Puisis pārsteidz savu māti, uzaicinot viņu uz savu izlaidumu

5

Ohaio štatā dzīvojošos aizkustināja attēlā redzamā jaunieša lēmums uzaicināt uz izlaiduma balli savu māti, nevis kādu draudzeni. Izrādās, ka viņa mātei bija grūta bērnība, tajā nebija daudz priecīgu brīžu. Tādēļ viņas dēls nolēma organizēt pārsteigumu. Jaunietis paskaidroja, ka vēlējies mātei dot to, kā viņai nekad nav bijis, pateicībā par visu, ko viņa darījusi viņa labā.

Avots: brightside.me

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru