5 karmas likumi, kas jāievēro katram, lai dzīve būtu izdevusies!

karma

Nekas nenotiek tāpat vien, mēs parasti saņemam to, ko dodam citiem!

Uzzini, kādi ir pieci karmas likumi! Ievērojot tos, tu dzīvē spēsi atrast līdzsvaru un saprast, kāpēc ne vienmēr klājas tik labi, cik gribētos. No daudzām pieredzēm – negatīvām vai pozitīvām, mēs gūstam mācību…

Mīlestības likums

Karma nav kaut kas tāds, kas vienkārši eksistē. Tai ir savs mērķis – panākt, lai cilvēce nonāk mīlestības stāvoklī. Karmas uzdevums ir tiekties uz perfektu harmoniju.

Izplešanās likums

Izaugsme var pastāvēt tik ilgi, kamēr visumā ir resursi, kas var augt. Lai pilnveidotos, ir vajadzīgs haoss un reorganizācija, un tas attiecas arī uz cilvēkiem. Izplešanās likums nosaka, ka mums vienmēr ir jāpilnveidojas.

Līdzsvara likums

Gluži kā Iņ un Jan – visam ir jābūt līdzsvarā. Karma gādā par to, lai tumsa dotu ceļu arī gaismai. Katra neveiksme ir iespēja veiksmei un katra veiksme ved pie nākotnes neveiksmēm.

Mācības likums

Mācības likums mūs spiež mācīties, lai atrisinātu problēmas. Sliktās lietas nekur nepazudīs, kamēr nebūsim guvuši mācību.

Neitralitātes likums

Karmai nav svarīgs konkrēts cilvēks, tai ir svarīgi pilnīgi visi. Tā neizvēlas favorītus un izdalīs katram tieši tik daudz, cik visiem pārējiem.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru