Veiksminieki un neveiksminieki mīlestībā – kurš esi tu pēc savas zodiaka zīmes?

Zodiaka zīmes, kurām veicas mīlestībā

 

STRĒLNIEKS

Kaut arī sevi par veiksmīgu attiecību jomā neuzskata, taču tā ir – reti kurš saņemt tik regulāru uzmanību no pretējā dzimuma, reti kurā iemīlas tik liels cilvēku skaits. Jāatzīst, ka reti kurš pašam Strēlniekam tik tiešām iepatīkas.

DVĪŅI

Viņi, pat nemeklējot attiecības, var kādam nežēlīgi iepatikties. Lielākā problēma – viņš pats nezina, ko grib, jo domas maina tik pat bieži, cik zeķes. Nereti mēdz visu sasteigt, taču no šīs kļūdas pieļaušanas viņam būtu jāatradinās, jo tas īstu mīlu atrast nepalīdzēs. Parasti nemēdz partneri pamest tāpat vien, bet tam nepieciešams iemesls.

Lasi arī: 7 iemesli, kāpēc mīlēt katru Zodiaka zīmi

JAUNAVA

Reti kad ir tā, ka viņa patiešām pārdzīvo par neizdevušos mīlestību, jo parasti jau pirms attiecību uzsākšanas ir izvērtējis visus plusus un mīnusus. Jaunava ir praktiski domājošs cilvēks, kas paļaujas uz loģisko domāšanu, nevis vadās pēc jūtām. Citi viņa šarmam teju nespēj pretoties, līpot kā bites pie medus poda, bet viņam ir vienalga – var citu pasūtīt bez žēlastības.

Zodiaka zīmes, kurām parasti neveicas mīlestībā

 

ŪDENSVĪRS

Viena problēma, ar kuru Ūdensvīri nereti saskaras attiecībās ir tas, ka partneris vēlas no viņa redzēt vairāk empātijas un emociju, jo reizēm viņi nudien var izskatīties vienaldzīgi.  Viņiem vienkārši šādu jūtu izpaušana uz āru nav raksturīga, jo tā var tikt asociēta ar vājumu, un tas noteikti nav kaut kas tāds, kas Ūdensvīra patīk.

ZIVIS

Viņi ātri iemīlas un ātri pieķeras pat tiem, kuri viņa mīlestību un rūpes nemaz nav pelnījuši. Pārāk ātra pieķeršanās partneri var mazliet atraidīt un pat novest pie jūtu pazušanas. Kaut arī spējīgi iemīlēties vairākas reizes savas dzīves laikā, viņi katras attiecības cenšas uztvert savā ziņā nopietni, bet, ja sanāk izšķirties, tad par to mēdz smagi pārdzīvot.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kuras attiecībās ir vislabākās

MEŽĀZIS

Mežāzis tiek uzskatīts par visneveiksmīgāko zodiaka zīmi, ir tas, ka viņus pārvalda skarbā planēta Saturns. Tā ir atbildīga par ierobežošanu, pārbaudēm, pacietību un spēju pārvarēt grūtības, tāpēc pār šo zodiaka zīmi klājas šīs planētas drūmais raksturs. Arī mīlestībā var iet raibi…

Atrast īsto un vienīgo ir grūti, tomēr par neveiksminiekiem viņus nenosauksi

AUNS

Auna trakā daba viņu bieži vien noved pie dažādam izvēlēm partneru ziņā, tomēr spontanitāte un nereti arī naivums liek viņam izvēlēties nepareizos partnerus. Lai vai kā, viņš ātri vien spēj kādu iemīlēt no visas sirds un dvēseles, un pat ilgi paciest toksiskas attiecības. Neskatoties uz to, beigu beigās Auni tomēr atrod savas īstās pusītes, ar kurām pavadīt visu savu atlikušo dzīvi.

VĒZIS

Viņš ir ļoti jūtīgs un māksliniecisks cilvēks, tāpēc atrast kādu, kas viņu pilnībā saprastu, ir ļoti grūti. Viņa biežajām garastāvokļa maiņām pielāgoties ir visai sarežģīti. Daudzi nesaprot, ka viņam ir nepieciešams laiks arī vienatnē. Jāatzīst, ka viņš var iemīlēties vienā, un pēc laika saprast, ka viņam vēl kāds cits liekas pievilcīgs. Jūtās un domās nepatstāvīgs – bieži vien nezina, ko grib. Mēdz sacerēties jau pašā iepazīšanās sākumā un pēc tam smagi aplauzties.

VĒRSIS

Patiesībā, Vērši ir ļoti labsirdīgi cilvēki, tiesa, ne pret visiem. Arī no viņa puses mēdz pavīdēt kāds sarkastisks un ļauns joks(ne visiem mīlēta lieta). Būtībā arī viņus izprast ir ļoti grūti. Viņa simpātijas var bieži vien mainīties. Taču, ja tā ir īsta mīlestība, tad šim cilvēkam viņa sirdī vienmēr būs vieta. Problēma ir tāda, ka viņš ātri pieķeras otram cilvēkam, pat pirms kārtīgi viņu ir iepazinis. Baidās no pārmaiņām, vēlas, lai viss ritētu ierastajās sliedēs.
Vērsis ir ļoti greizsirdīgs, tāpēc konflikti varētu rasties dēļ tā, ka viņam vienmēr ir (ne)pamatotas aizdomas, ka partneris varētu iekārot arī kādu citu.

Lasi arī: Attiecību horoskops: Kādam ir jābūt partnerim, lai viņš tev iepatiktos?

SKORPIONS

Skorpions, tāpat kā Vērsis, ir ļoti greizsirdīgs. Ja viņam kāds iepatīkas, tad viņš par viņu domā daudz un dikti. Bieži vien nākas cilvēkos vilties. Tieši tāpēc, ka viņam ir grūti atrast kādu, kas, viņaprāt, būtu viņa cienīgs, Skorpionam ne īpaši veicas patiesās mīlas meklējumos, bet neveiksmīgs viņš pavisam noteikti nav. Viņš ir savā veidā arī ideālists, un reti kurš atbilst viņa augstajiem standartiem.

Arī viņš vēlas, lai partneris būtu teju viņa privātīpašums. Parasti tas nenoved ne pie kā laba.

SVARI

Viņu izvēlīgā daba liedz viņam ātri nodibināt ilgstošas un stabilas attiecības. Parasti tas viss sākas ļoti lēni, pat ja viņam nebūtu iebildumu attiecības mazliet sasteigt, viņš tomēr nonāk pie atziņas – kas viegli un ātri nāk, tas tik pat viegli un ātri arī aiziet. Turklāt, Svari ir visskaistākā Zodiaka zīme, kas liecina par to, ka viņam uzmanības no pretējā dzimuma netrūkst. Pat ja ārēji nav īpaši pievilcīgs, tad citus spēj savaldzināt ar savu iekšējo skaistumu un izteikti labo humora izjūtu.  Šī iemesla dēļ viņš arī ir tik izvēlīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru