5 lietas, kuru dēļ tev nevajadzētu tērēt daudz naudas

1.DRĒBĒM

Protams, mums visiem ir nepieciešamas drēbes, lai mēs nenosaltu un nestaigātu pa ielām kaili. Bet kādēļ gan par tām pārmaksāt? Kādēļ maksāt par džemperi 50 eiro, ja līdzīgu un tikpat kvalitatīvu preci vari nopirkt desmit reizes lētāk? Lietoto drēbju veikalos preču kvalitāte nav sliktāka kā modes veikalos. Bieži vien tās ir preces, kas nav jaunākās sezonas, bet tas arī viss. Turklāt, tu nošausi neskaitāmus zaķus ar vienu šāvienu, ja izvēlēsies pirkt drēbes lietot preču veikalā: pirmkārt, saudzēsi dabas resursus, jo, piemēram, viena krekla izgatavošanā tiek izlietots vairāk nekā tūkstotis litru ūdens, otrkārt, spēsi veidot oriģinālāku stilu, jo vairums preču šajos veikalos ir unikālas, treškārt, ietaupīsi naudu. Izdevīgi!

Kirppistelyä
Kirppistelyä

2.VEIKALĀ PIRKTAM ŪDENIM PLASTMASA PUDELĒS

Ūdens pudelēs ir ar uzcenojumu, kas lielāks par 100%. Turklāt, plastmasa pudeles ir kaitīgas dabai. Kādēļ nodarīt kaitējumu gan dabai, gan saistīti sev? Nēsā ūdeni sev līdzi pudelē, ko vari mājās uzpildīt ik rītu.

bottled-water-537x358

3.LĪDZŅEMAMAJAI KAFIJAI

Ja tev tik tiešām ik rītu ir nepieciešama kafijas tase, pagatavo to mājās. Līdzņemamā kafija no kafijas veikaliem vai kafejnīcām ir salīdzinoši dārga. Samazina izdevumus uz pusi, gatavojot to mājās.

two-take-away-starbucks-c-002

4.KABEĻTELEVĪZIJĀ

Ja vien tajā ir kas tāds, ko tu nevari atrast internetā, kabeļtelevīzija ir nevajadzīga. Internets tev var piedāvāt daudz un par vairāk. Turklāt, atkarībā no tavas dzīvesvietas, tā var izrādīties ļoti, ļoti dārga. Un tā zog laiku, īpaši, kad tu sēdi pie reklāmas pauzēm un nedari neko.

cable_tv_streaming-tv

5.”‘ĪPAŠIEM” MĀJAS KOPŠANAS LĪDZEKĻIEM

Ja vienīgi tev nav alerģija un tev nepieciešami īpaši tīrīšanas līdzekļi, kādēļ par tiem pārmaksāt? Mājās vari pagatavot ekoloģiskus un salīdzinoši izdevīgus tīrīšanas līdzekļus, kas ir vienlīdz efektīvi. Soda un etiķis spēj darīt brīnumus.

method-eco-friendly-home-cleaning-products-560x335

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru