5 noslēpumi, kurus tev nestāstīs brīvas un neatkarīgas sievietes

  1. Draugi ir kā ģimene. Viņas vēlas, lai tu saprastu, ka draugi spēj būt tik pat svarīgi kā vīrs vai ģimenes locekļi. Kad tu dzīvo bez mīļotā cilvēka, šo vietu aizņem draugi, kuri dalās ar tevi visos savos pārdzīvojumos un piedzīvojumos, un liek tev smieties kopā ar viņiem. Lai gan citādākā veidā, tomēr draugi tev ir tik pat svarīgi, cik svarīgs būtu vīrs vai draugs. Viņi nodrošina tevi ar atbalstu, kura vērtība ir tik pat liela kā tam, ko tev sniegtu vīrs, ģimene vai mīļotais.
  2. Kurš zvanīs pirmais? Mēs vēlamies, lai vīrieši, vienu reizi pār visām, mums pateiktu, vai zvanīt pirmajai ir normāli. Vai tas ir pieņemami, ja sievete ir tā, kura uzaicina uz randiņu?! Tikai tāpēc, ka šīs sievetes ir neatkarīgas, nenozīmē, ka viņas zina katru randiņu likumu.
  3. Viņām arī patīk ballītes. Nepārprotiet viņas – viņas jūtas ļoti priecīgas, kad viņu draugi grasās precēties, ir saderinājušies vai gaida bērniņu. Un visbiežāk viņām nekas nav iebilstams pret svinību ielūgumiem, kas tiek rīkotas par godu šiem notikumiem. Bet pēc tik ilga laika vienatnē, viņas cer, ka draugi iedomātos sarīkot ballīti par godu tam, ka šīs neatkarīgās un veiksmīgās sievietes tik ilgi ir izdzīvojušas vienatnē. Galu galā arī neatkarīgām sievietēm ir nepieciešamas tādas dāvanas kā tosteris vai jauna servīze.
  4. Viņām patīk justies sievišķīgām. Viņas ir neatkarīgas un bieži darbā ieņem noteicēja lomu, bet tas nenozīmē, ka viņām nepatīk justies sievišķīgām. Darbā viņām visbiežāk ir jāsacenšas ar vīriešiem, tāpēc tad, kad viņas ir kopā ar kādu, ka viņām šķiet simpātisks, viņas atļaujas izrādīt savu sievišķīgo dabu. Tāpēc nebaidies izturēties pret viņām kā pret lēdijām  (mājiens – ziedi vienmēr ir patīkami).
  5. Viņas vēlas, lai tu pārstātu uzdot ‘’jautājumu’’. Viņas vēlas, lai cilvēki pārstātu uzdot jautājumu ‘’vai joprojām esi viena’’ un pieņemtu, ka aprecēšanās ir svarīgākais dzīves uzdevums. Tas pats attiecas uz komentāriem par bioloģisko pulksteni. ‘’Bez saistībām’’ nav tas pats, kas ‘’izmisusi’’. Viņām ir savi standarti un cerības par to, kādam būtu jābūt viņu potenciālajam kavalierim. Viņas labprātāk ir vienas, nekā precētas ar nepareizo personu.

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru