5 padomi, kā padarīt māju par enerģētisko paradīzi

  1. Sāc iekārtot istabu ar augiem.

Augi dzīvojamajā telpā ir ne tikai veselīgi, bet tie arī uzlabo spēju koncentrēties. Zinātnieku pētījums pierāda, ka cilvēki, kuriem istabās atrodas augi, ir daudz pozitīvāki un arī produktīvāki. Daudziem augiem ir arī enerģētiska nozīme.

Lavanda dod iekšēju mieru un atbrīvo no stresa.

Jasmīns palīdz ar mīlestību un finansēm.

Baziliks palīdz, aizsargājot mājas auru un nesot veiksmi.

  1. Atrodi pareizos kristālus un izkārto tos pēc enerģētikas likumiem.

Kristāli jau daudzus gadu tūkstošus lietoti mājokļu iekārtošanai, tādēļ šie daži padomi var tiešām noderēt. Zils tirkīzs novietots ziemeļaustrumu mājas daļā vienmēr palīdzēs ar pareizo visuma ietekmi mājvietai, kā arī pastiprinās pareizās auras.

Dzintars, kas novietots mājas dienvidaustrumu daļā, mājai palīdzēs ar bagātības piesaistīšanu – gan materiālās bagātības, gan garīgās.

Ametists pastiprinās labās garīgās enerģijas.

Rožu kvarcs, novietots pie guļvietas, pievilinās mīlestību.

Nefrīts nesīs veselību un viedumu.

Lavas akmens novietots gaitenī absorbēs visu negatīvo un ļauno.

  1. Izgaismo istabu ar svecēm vai „dzīvās liesmas” lampām.

Dzīvai liesmai piemīt liela dziedinošā enerģija. Labs piemērs ir indiešu lampa ar nosaukumu „Diya” – tās deglis ir veidots no speciālas kokvilnas un kā degšķidrums izmantota „džī” auga eļļu. Šāda kombinācija ļauj sasniegt vienu no spēcīgākajām šķīstības enerģijas formām „satvik”. Ja šāda lampa nav pieejama, tad vari arī iedegt nepāra skaitu aromātisko sveču, tādējādi uzlabojot gudrību, mieru un labsajūtu.

  1. Kūpini vīraku.

Vīraka kūpināšana tiek uzskatīta par sakrālu rituālu daudzās kultūrās, jo tam piemīt arī nomierinošas un dziednieciskas spējas – līdzīgi kā dzīvai liesmai. Vīraks darbojas uz smaržas neirālajiem centriem, samazinot depresiju un atslābinot (atbrīvojot) nervus. Ar vīraka palīdzību var sasniegt pilnīgu miera stāvokli un atslēgties no ikdienas rūpēm un raizēm.

  1. Tīri māju tikai ar sālsūdeni.

Tējkarote jūras sāls parastā ūdenī ne tikai palīdzēs notīrīt sienas un logus no netīrumiem, bet arī no nevēlamajām aurām. Mājvietā – stresa vai strīdu dēļ – nereti sakrājas „smaga aura”. Sālsūdens, kas izsmidzināts, palīdz no tās veiksmīgi atbrīvoties. Kā arī neaizmirsti izvēlēties pareizos krāsu toņus sienām un grīdai. Mēbeļu izkārtojuma pārmaiņas reizi trijos mēnešos ātri vien sniegs pozitīvus rezultātus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru