5 Zodiaka zīmes, kuras visretāk tiek krāptas

Ak, laimīgie!

Tas, protams, nenozīmē, ka viņi nekad netiek piekrāpti, tomēr šīs ir tās piecas zodiaka zīmes, kuras ar ar šo problēmu saskaras visretāk.

VĒRSIS

Vērši, jūs iedvesmojat uzticībai. Jūsu uzticība draugiem un ģimenei rada vēlmi atrasties jums līdzās, lai arī šie cilvēki varētu būt tik laimīgi, cik laimīgus jūs padarāt citus. Šī ir laba ziņa jums – cilvēkam, kam bieži rodas uzticēšanās problēmas.

Ir ļoti labi, ka jūs sevi ieskaujat tik daudzos dārgumos, cik varat atļauties savākt. Pavisma vienkārša patiesība ir tā, ka jums ir daudz vairāk ko piedāvāt – materiāli, finansiāli, emocionāli, kā arī ar savu potenciālu – nekā daudziem citiem cilvēkiem.

DVĪŅI

Dvīņi, jūs ir tik viegli mīlēt! Jūs vienmēr šķietat esam tas, ko citi tik ļoti meklē. Kad jūs izejat no telpas, cilvēki vēl ilgu laiku turpina par jums domāt. Jūs esat salīdzinoši liels krāpējs (vai vismaz neapstādināms flirtētājs) – tas tikai tādēļ, ka jums tik viegli izdodas komunicēt ar citiem cilvēkiem. Brīdī, kad sākat flirtēt ar kādu skaistu meiteni, kura ir gatava doties jau mazliet tālāk, jūs aizmirstat par pārējo visapkārt, reizēm pat par to, ka jau esat attiecībās.

Taču jums vislabākais variants ir simtiem pielūdzēju visapkārt, nekā sēdēšana vienam mājās un prātošana – vai pasaulē ir kāds, kas ir derīgs arī man.

LAUVA

Kurš gan nebūtu lepnas, ja tiek manīts blakus Lauvai? Jūs pieprasāt uzmanību jebkur, kurp dodaties, turklāt jūs reti kad atstājat savus skatītājus neapmierinātus. Ja jūsu mīļotais cilvēks jūs krāpj, tas noteikti ir tādēļ, ka viņiem skauž, jo viņiem nepatīk justies kā otrā plāna aktierim.

SKORPIONS

Krāpt jūs, Skorpionus? Kurš uzdrošinātos darīt ko tādu? Jūs noteikti jau zināt, vai drīkstat pilnībā uzticēties savam pašreizējam partnerim. Pat ja esat droši, ka nevarat savam partnerim uzticēties, jums noteikti ir pamatots iemesls, kādēļ viņu paturat – vismaz līdz brīdim, kamēr zināsiet, ko ar viņiem darīt.

Kurš gan vispār iedomājas krāpt Skorpionus?

ŪDENSVĪRS

Bieži šķiet, ka tēlojat grūti pieejamo, lai gan nemaz netēlojat – jūs esat ļoti grūti pieejami. Ir ļoti grūti iekarot jūsu uzmanību. Līdzko kādam izdosies tikt jums tuvāk klāt (vai vismaz mazliet tuvāk), viņi noteikti nevēlēsies laist vējā visu ieguldīto darbu.

Patiesība ir tāda – līdzko jūs vairāk atklājaties un parādat savu patieso, interesanto, mazliet dīvaino dabu, viņi kļūst vēl ieintriģētāki.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru