5 zodiaka zīmes, kurām ir ledus auksta sirds

Kad jūs uzsākat attiecības, pirmais, ko jūs saprotat – tas ir tas, ka neviens cilvēks nav ideāls. Ne jūs, ne partneris. Kādā brīdī jums ir arī jāpieņem lēmums, vai jūs varat samierināties ar partnera trūkumiem vai arī tie jums nav pieņemami. Ko iesākt ar tādu partneri, par kuru varētu sacīt, ka viņš ir auksts un viņam trūkst emociju?

Šīs 5 zodiaka zīmes ir vairāk tendētas uz šādu izturēšanos – viņiem nepatīk (vai viņi neprot) izrādīt savas jūtas un izturas ļoti ne-emocionāli.

1. Vērsis

Vērsis šķiet vienaldzīgs tāpēc, ka viņš neprot pieņemt kompromisus un citu viedokli. Ja viņam ir pašam savs viedoklis par kādu tēmu – nemaz neceriet, ka viņš mainīs savas domas tikai tāpēc, ka jūs uzskatāt citādi. Nē, viņš to nedarīs. Vērsim nav nekā svarīgāka kā saglabāt savu viedokli. Bet, ja kāds (pat mīļotais cilvēks) stāv viņam ceļā, Vērsis bez emocijām un sirdsapziņas pārmetumiem pārkāps viņam pāri.

2. Vēzis

Pārsteigums, vai ne? Izrādās, mīlīgais, simpātiskais, ģimeniskais Vēzītis arī var būt aukstasinīgs, noslēgts un vienaldzīgs. Ja Vēzim savulaik kāds ir salauzis sirdi, viņš nekad dzīvē to vairs nevienam neatvērs. Faktiski Vēzis prot “izslēgt” emocijas, baidoties, ka atveroties kāds viņam var nodarīt pāri. Un, kas ir pats sliktākais – Vēzis ir sapratis, ka šādā veidā viņu neviens nesāpina un tā var dzīvot gadiem ilgi.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru