5 Zodiaka zīmes, kuras citiem redz cauri

Lauva

Jau iztālēm melus un izlikšanos jūt Lauvas. Viņiem palīdz dzīves pieredze. Nebeidzamajā tieksmē pēc saskarsmes ar jauniem cilvēkiem, Lauvas krāj zināšanas par viņiem. Viņi lieliski saprot meļu, gļēvuļu un liekuļu mīmiku. Viņi pievērš uzmanību žestiem, cilvēku uzvedībai. Ja jūs slikti pazīstat viens otru, viņi nekad tev tieši neteiks par savām patiesajām domām attiecībā par tevi. Ja esat pazīstami ilgu laiku, tad Lauvas būs tiešas un visu pateiks tev tieši acīs. Viņi neizrādīs diplomātiju, apgaismojot tev tavus trūkumus un vājības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs – tie ir cilvēki, kuri internetā lasa visvairāk rakstu un gudru grāmatu par tēmu – dialoga veidošana un melu atmaskošana. Viņi dievina apgūt kaut ko jaunu, jo vienmēr ir augsta ticamības pakāpe, ka arī šajā jomā Ūdensvīri būs izcilnieki. Vēl viņi ir ļoti līdzīgi Lauvām, tādēļ ka šiem cilvēkiem ir neskaitāmi sakari un pazīšanās. Ar šiem cilvēkiem kontaktēties ir viegli. Ūdensvīri paši mīl izdaiļot savu stāstu, bet svešus melus vispār nepieņems. No malas tie izskatās kā dubulstandarti, bet labāk viņiem neizteikt savu viedokli šajā jautājumā.

Strēlnieks

Strēlnieki ir gudri un attapīgi. Viņi atradīs veidu uzzināt, kādas ir tavas patiesās domas. Tie ir smalki psihologi, kuriem nevajag lasīt miljoniem grāmatu, ka pareizi kontaktēties ar cilvēkiem. Viņiem ir savi paņēmieni un veidi atklāt tavas patiesās vēlmes, motīvus, domas. Viņi māk izmantot tavas ambīcijas pret tevi, māk manipulēt ar cilvēkiem. Viņiem nevajag to slēpt, jo viņi jebkurā gadījumā paliks jebkuras sabiedrības dvēsele. No visiem cilvēkiem, kuri var tev redzēt cauri, Strēlnieki ir visbīstamākie.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru