5 Zodiaka zīmes, kurās dzimušās sievietes ir pašas noslēpumainākās, bet kaislīgākās

Katra sieviete ir unikāla, neatkarīgi no viņas ārējā izskata, harizmas un rakstura.

Tomēr astrologi uzskata, ka sievietēm, kas dzimušas šajās zodiaka zīmēs, piemīt vārdos neaprakstāma kaisle un magnētiska pievilcība.

Mežāzis

Sievietes, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē, ir stipras, viņām lielākoties ar sportiska figūra un mazliet asi sejas vaibsti, kurus ir grūti aizmirst. Viņas, kā likums, ir vai nu tumšmates vai rudmates un visbiežāk viņām ir zila, pelēka vai zaļa acu krāsa. Viņu āriene šķiet stipra un enerģiska, un tieši tāda personība viņas arī ir.

Lauva

Stipras, pašpārliecinātas un vīrišķīgas – pēc šīm rakstura īpašībām var atpazīt sievieti Lauvu. Turklāt arī ikdienas uzvedībā viņas ir dominējošas. Tāpat viņas ir ļoti elegantas. Viņas uzvar strīdos bez mazākajām šaubām un bailēm. Viņām patīk pucēties – viņas mīl kleitas, somiņas, kurpes, aksesuārus. Viņas vienmēr ir elegantas un labi ģērbtas, un koptas.

Skorpions

Skaistas, mazliet noslēpumainas un emocionālas ir sievietes, kas dzimušas Skorpiona zvaigznājā. Viņas visbiežāk ir slaidas, pagara auguma un ar ļoti hipnotizējošu acu skatienu – tas šīs sievietes padara ļoti īpašas. Viņām patīk skaisti, eleganti apģērbi, taču viņu izsmalcinātā gaume nekad neļaus viņām aizrauties ar galējībām – diez vai tu redzēsi kādreiz šo sievieti pārmērīgi īsos svārciņos vai vulgāra piegriezuma kleitā. Šo sieviešu skaistumu ir grūti aprakstīt vārdos, un vīrietis, kas iekaros viņas sirdi, kļūs par vislaimīgāko cilvēku pasaulē.

Vēzis

Emocionālas, šķietami trauslas un ļoti sievišķīgas – tādas ir sievietes, kas dzimušas Vēža zvaigznājā. Tomēr taisnības labad jāteic, ka trauslums ir tikai šķietama rakstura īpašība, patiesībā šīs sievietes savā raksturā ir ļoti spēcīgas un mērķtiecīgas. Šīm sievietēm piemīt savs, unikāls ģērbšanās stils, ko būtu grūti atdarināt pat tad, kad jūs vienkārši censtos viņu kopēt. Un ar to viņas ir ļoti īpašas! Viņām ir ļoti seksuāls acu skatiens un ļoti sievišķīgs augums.

Ūdensvīrs

Eksperimentēšana ir šo sieviešu otrs vārds. Viņām parasti ir ovāla seja un mazliet bāla āda. Acis viņām ir ļoti labsirdīgas, un skatiens – tiešs un godīgs. Viņām ir jutekliskas un mazliet pufīgas lūpas. Viņas seko līdzi modei, taču tas nav viņu pašmērķis, jo viņas vienmēr ir oriģinālas. Par modes zīmoliem daudz svarīgāk šai sievietei ir justies un būt viņai pašai. Parasti šīm sievietēm ir sievišķīgs augums, kas gluži vai bez prāta liek justies daudziem, daudziem vīriešiem.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru