5 Zodiaka zīmes, kuru padomi ir zelta vērti!

Kaut arī dažreiz, bet katram ir vajadzīgs padoms. Daži cilvēki absolūti nemāk palūgt palīdzību, tāpēc viņiem ir paveicies, ja blakus ir draugs, kas laikus atradīs piemērotu padomu.

Un tomēr, lai cik žēl, bet nebūt ne visi spēj sniegt pareizus padomus. Tā ir ļoti atbildīga un svarīga lieta, kurā ir svarīgi būt meistaram! Izrādās, ka ir 5 Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji vienmēr zina, kādu padomu labāk dot. Lūk, arī viņas.

Vērsis

Šīs zīmes pārstāvji vienmēr būs atklāti ar jums, ja jūs atnāksiet pie viņiem pēc palīdzības. Viņi centīsies sniegt padomu, balstoties paši uz savu pieredzi. Kā likums, Vērši visvairāk apzinās kāpēc NEvajag darītā, vai citādi. Viņi neuzspiež savu viedokli, bet rūpīgi sakārto visu pa plauktiņiem. Ar Vēršiem ir ļoti vienkārši būt atklātiem, viņiem gribas uzticēties.

Vēzis

Viņi ir ļoti emocionāli saistīti ar sev tuvajiem cilvēkiem, tāpēc vienmēr ir gatavi nākt palīgā un ieteikt kaut ko patiešām vērtīgu. Savos padomos Vēži cenšas izskaidrot, kā jūsu rīcība var ietekmēt ne tikai jūs, bet arī apkārtējos cilvēkus. Šīs zīmes pārstāvji ļoti labi pārzina mīlas jautājumus, tāpēc ar šo tēmu viņi noteikti varēs jums palīdzēt augstākajā līmenī.

Lauva

Lauvām ir ļoti labi zināmas sekas, kādas var būt nepareizu lēmumu pieņemšanai. Tieši tāpēc viņi cenšas pasargāt tuvākos no pašu kļūdu atkārtošanas. Sniedzot padomus, Lauvas sevi noliek jūsu vietā, tāpēc rūpīgi apdomā, kas konkrētā situācijā ir jāsaka un jādara. Lauvas nebaidās kļūdīties dzīvē, jo tieši no šīm kļūdām viņi gūst mācības turpmākai dzīvei.

Svari

Šīs zīmes pārstāvji māk paskatīties uz situāciju no dažādām pusēm. Tieši tāpēc viņi padomi ir īpaši vērtīgi. Svari palīdzēs jums atrast kompromisu un pieņemt taisnīgu un līdzsvarotu lēmumu. Svari ir padomu meistari!

Zivis

Viņi māk dot padomus pat tajās situācijās, kurās nekad paši nav bijuši. Lieta tāda, ka viņi ļoti labi izprot emocijas, faktiski nostādot sevi empāta lomā. Zivas zina, ka jebkurš lēmums nav viegls, it īpaši tad, kad runa ir par mīlas jautājumiem. Klausieties uzmanīgi, jo Zivju padomi jums noteikti palīdzēs!

Lūk, viņi – īsti padomdevēji! Ja starp jūsu tuviniekiem ir šo Zodiaka zīmju pārstāvji, tad tagad jūs zināt, pie kā vērsties pēc padoma.

Avots: 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru