6 veidi, kā koncentrējoties uz pozitīvo, tu ievērojami uzlabo savu un citu cilvēku dzīves

2.Vairāk pašpārliecinātības. Mēs reti kad apstājamies, lai izvērtētu kādus vārdus mēs lietojam ikdienā un kāda ietekme tiem ir uz mūsu un apkārtējo cilvēku dzīvi. Tad, kad mēs izskaistinām savas domas, izmantojam laipnus vārdus gan runājot ar citiem, gan ar sevi, saskatām iespējas tur, kur citi saskatītu šķēršļus, ievērojam labās zīmes slikto vietā, mēs paši sev palīdzam uzlabot pašvērtējumu un pašpārliecinātību. Tas pozitīvi ietekmē arī to cilvēku pašvērtējumu, ar kuriem mēs kontaktējamies. Piekopjot šādus paradumus, mēs palīdzam negatīvo enerģiju transformēt pozitīvā enerģijā, kas mudina mums būt laimīgiem.

3.Pozitīva ietekme. Atrodot veidus, kā visu ar tevi notiekošo pārvērst notikumos ar labu iznākumu, tu ne tikai pozitīvi ietekmē citu cilvēku dzīves, bet gan visu pasauli kopumā. Tu nevari palīdzēt citam cilvēkam vispirms nepalīdzot sev un tādējādi arī visai pasaulei.

4.Atmošanās. Tu palīdzi citiem cilvēkiem ‘’pamosties’’, parādot to, ka tici viņiem un augstu vērtē viņu cerības un vajadzības. Daudzi no mums savas dzīves aizvada autopilota režīmā, bet izturoties pret cilvēkiem citādāk, un tā vietā, lai kritizētu, izvēlies citus uzslavēt, tu palīdzi atmodināt viņos esošo augstāko būtību. Tad, kad dvēsele tiek atmodināta, tā sāk sevis izzināšanas ceļu un nekad vairs nesnauž.

5.Jēgpilna dzīvošana. Katru reizi, kad novēro cilvēkus darām kaut ko pozitīvu, nebaidies viņus par to paslavēt un atklāti pateikt, cik dārgi un vērtīgi viņi ir. Pasaki, cik ļoti pasaulei ir vajadzīgas viņu unikālās dāvanas un talanti. Pasaki, ka bez viņiem pasaule nebūtu tāda pati. Rādi piemēru, atļaujot sev būt citu iedvesmas avotam. Un zini, ka dzīvojot mērķpilnu un saturīgu dzīvi, tu iedvesmosi citus darīt to pašu.

6.Mīlestības dāvana. Cilvēki meklē iedvesmas avotus, kādu no kā var mācīties, kādu, kas var viņus iedvesmot, dot ticību un parādīt kur mīt viņu spēks. Cilvēki meklē kādu, kas var palīdzēt dziedēt viņu bailes un atklāt īsto potenciālu. Turies pa gabalu no cilvēkiem, kuri cenšas ierobežot tavas ambīcijas. Mazi cilvēki tā dara vienmēr, bet lieli cilvēki liek tev saprast, ka arī tu vari kļūt liels.

 

Avots: http://www.purposefairy.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru