6 zodiaka zīmes, kuras tic visam ko saka – bezgala naivi cilvēki

Vēzis

Dzīvē ir noteiktas lietas, kuras var Vēzi padarīt jo īpaši ievainojamu, lai pēcāk viņu izmantotu. Kad Vēzim ir depresija, šķiršanās ar mīļoto vai strīds ar tuvu cilvēku, tas var padarīt viņu pārāk uzticīgu.

Ja Vēzis uzzina, ka kāds pārdzīvo stresu, viņš noteikti grib viņam palīdzēt, un darīt visu, lai viņam kļūtu labāk, tāpēc viņš pieļauj, ka citi pret viņu attieksies tāpat. Ja Vēzis atrodas saspringtā emocionālā situācijā, viņam vajag pulcēt ap sevi cilvēkus, kuriem viņš var uzticēties, un kuri sekotu līdzi tam, ka viņu neviens nepiemāna.

Mežāzis

Jūs varbūt domājāt, ka tik praktiska Zodiaka zīme nevar būt uzticīga, bet jūs kļūdāties. Mežāzis vienmēr grib ticēt cilvēkiem, tāpēc arī viņiem piemīt tendence atkal un atkal tikt piemānītiem. Viņš negrib ticēt, ka kāds izmantos viņu, vai arī izliksies, ka viņu mīl, lai kaut ko no viņa dabūtu.

Labi, ka Mežāzis, atšķirībā no citām zīmēm, mācās no savām kļūdām, un diez vai apdedzināsies vairāk par vienu reizi. Un tomēr, viņam ir grūti pretoties jūtām, un, ja potenciālais partneris sola viņam zelta kalnus, Mežāzis, visticamāk, tiks atkal piemānīts.

Zivis

Zivis jau kuro reizi tev apsola, ka nekad neļaus sevi maldināt, bet nez kāpēc nemācās no savām kļūdām, un bieži sniedz cilvēkiem iespēju ar sevi manipulēt. Zivis ir ļoti jūtīgas (reizēm pārlieku jūtīgas), un viņām ir laba intuīcija, tikai viņas ne vienmēr tajā ieklausās.

Viņas bieži cilvēkus idealizē, pamanot viņos tikai labās īpašības, tāpēc bieži piever acis uz acīmredzamo. Zivīm ir jāuzticas savai intuīcijai, un lielāka uzmanība jāpievērš trauksmes pazīmēm – manipulatora ķermeņa valodai, sejas izteiksmei un balss tonim.

Savas emocionālās drošības labad Zivīm ir jābūt mazāk uzticīgām un nedaudz informētākām par ķermeņa valodu, it īpaši tad, kad tā ir pretrunā ar pateikto.

Svari

Svari ir viena no labsirdīgākajām un uzticamākajām Zodiaka zīmēm, kas var būt gan priekšrocība, gan arī trūkums, atkarībā no tā, kā apkārtējie cilvēki šīs īpašības izmanto. Svari var nepievērst uzmanību tam, kas notiek viņiem apkārt, bet noteiktā brīdī viņiem vajag pamosties.

Ja par viņiem pastāvīgi smejas vai par kaut ko apsūdz, viņiem vajag atkāpties un saprast, kāpēc tā notiek. Citiem vārdiem, Svariem ir jārūpējas par sevi, un viņi nedrīkst pieļaut vienas un tās pašas kļūdas atkal un atkal.

Auns

Auns ir ļoti lētticīgs, kad ir iemīlējies. Viņš alkst ticēt mīlestībai pat tad, kad apkārtējie viņam iesaka piesargāties. Iemīlējies Auns ignorē savu iekšējo balsi, kas brīdina viņu, ka, kad kaut kas ir pārāk labs, lai būtu patiesība, parasti tā arī notiek.

Tikko kā Auns ir atvēries partnerim, viņš ies uz priekšu, neapstājoties, neredzot, ka viss nenotiek tā, kā gribētos. Auns nav spējīgs sākumā kārtīgi padomāt, un pēc tam rīkoties, tāpēc Aunu mīlestībā ir ļoti viegli piemānīt.

Strēlnieks

Strēlnieks ir ļoti uzmanīgs, bet viņš, kā likum, ir naivs. Viņš sagaida, ka cilvēki būs draudzīgi pēc dabas un ņems vērā viņa intereses, bet viss nenotiek tā, kā viņš ir domājis.

Strēlnieks jo īpaši naivs ir ceļojumos. Viņš tic, ka taksists nepaņems papildus naudu par to, ka bija spiests braukt ilgāk, jo nevarēja atrast viņa viesnīcu, vai arī, kad svešinieks viņam iesaka drošu vietu, kur viņš var atpūsties, bet, kā vēlāk izrādās, aizsūta Strēlnieku uz visbīstamāko rajonu pilsētā. Strēlniekam ir pilnībā jākontrolē un jāpārbauda informācija savu braucienu laikā, un nedrīkst pieņemt, ka visi pret viņu izturēsies laipni.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru