6 Zodiaka zīmes, kuru pārstāves ir ļoti grūti “nokoļīt”

Noskaidro, kuru zodiaka zīmju pārstāves tikai retais spēj iekarot!

Vai arī tava zodiaka zīme ir šajā TOP6?

Nereti dzīvē nākas saskarties ar vieglas uzvedības sievietēm, bet ir arī tādas, kuras iekarot šķiet pat nereāli.

Atgādinām – Zodiaka zīmes nav sarindotas nekādā secībā.

ŪDENSVĪRS

Šīs zodiaka zīmes sievietes ar tevi parunās par dažādām tēmām, bet īpaši dziļās detaļās par jūtām neiegrims. Viņas ir ļoti privātas, un par savu personīgo dzīvi nemēdz tik brīvi runāt. Jāpiebilst, ka šajā zodiaka zīmē dzimst ļoti iekārojamas dāmas, bet sirdi līdz galam neatdod nevienam!

JAUNAVA

Jaunavas ir bezgala izvēlīgas, tāpēc, ja esi noskatījis tieši šo dāmu, tad zini – vajadzēs daudz drosmes un saprāta. Jo ar kuru katru ņuņņu viņa nesatiksies! Jaunavai svarīgi, lai vīrietis būtu gudrs, smieklīgs, turīgs, atjautīgs, mīļš, neatkarīgs…. vārdu sakot – viss, kas tu neesi!

SKORPIONS

Skorpionu meitenes pakoķetēs, ja liksies viņai simpātisks, bet neko vairāk! Viņu neinteresē īslaicīgas attiecības – viņa meklē ilgtermiņa attiecības! Arī viņa ir izvēlīga – vismaz tā teiktu citi, kaut gan par sevi viņa saka tā: “Es vienkārši zinu, ko gribu!”

VĒZIS

Kaut arī spēj būt interesantas, jaukas un ļoti izpalīdzīgas, nekad nepārprotiet viņas žestus, uzskatot, ka viņa jūsos ir samīlējusies. Viņas jaukā attieksme bieži tiek pārprasta un uzskatīta par flirtu. Ja tu nepatiksi Vēžu meitenei, viņa tik un tā nebūs nejauka pret tevi, tāpēc vienkāršāk ir uzprasīt to.

STRĒLNIEKS

Strēlnieces ir ļoti izklaidīgas meitenes, bet ar attiecību veidošanu nemēdz steigties. Tieši tāpēc “nokoļīt” Strēlnieka zvaigznājā dzimušu sievieti nav nemaz tik viegli. Tikai retajam tas ir pa spēkam…

Atceries – ja esi iemantojis Strēlnieces sirdi, tad tev pieder kaut kas ļoti, ļoti īpašs!

LAUVA

Vai šeit kaut kas jābilst? Lauvām uz pieres rakstīts – nepieejamā! Bet, ja atradīsi pareizo pieeju, tad iekarosi viņas sirdi! Tikai atceries – viņai ir zobi un nagi, kurus viņa nebaidīsies izmantot gadījumā, ja kaut kas noies greizi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru