7 Fen Šui padomi tavai guļamistabai – piešķil dzirkstelīti attiecībām!

1.Vai tava guļamistaba ir ērta diviem cilvēkiem?

Fen Šui gudrība – ja tava gulta ir atrodas istabas stūrī vai tā ir paslēpta aiz durvīm, tā kalpo par vientulīgu atpūtas vietu, kurā grūti realizēt mīlas dzīvi. Padari to pieejamu jums abiem.

2.Vai abās tavas gultas pusēs ir sabalansēta Fen Šui enerģija?

Mīlas attiecībās gultu vienlīdz daudz izmanto abi partneri. Lai attiecības ieilgtu ilgtermiņā, abiem partneriem jājūtas vienlīdz cienītiem, mīlētiem – būtībā tiem jājūtas vienlīdzīgi.

3.Vai tavā skapī ir pietiekami daudz brīvas vietas?

Skapis, kurā ir brīva vieta, ļauj Fen Šui enerģijai brīvi plūst, veicinot ne tikai labāku veselību, bet arī sniedzot vairāk iespēju – praktiskā līmenī. Gluži vienkārši, brīva vieta ļaus mīļotajam pie tevis „iejusties”, atstājot dažas savas mantas.

4.Pārliecinies, ka Fen Šui trīsvienība – guļamistaba, vannasistaba un virtuve – ir gan praktiska, gan enerģiskā kārtībā.

Lai iegūtu līdzsvaru, tev nepieciešams visās šajās telpās ieviest balansu. Ja kāda no tām nebūs balansā, tās ātrāk vai vēlāk atsauksies arī uz tavu mīlas dzīvi.

5.Vai tu skaidri un gaiši vari iztēloties dzīvi kopā ar savu sapņu sievieti vai vīrieti?

Kā šī kopdzīve izskatītos, smaržotu un garšotu. Ievies šo redzējumu savā ikdienas dzīvē – krāsas, kas simbolizētu jūsu kopību, ievies tās savā mājā. Gluži to pašu dari ar smaržām un garšām. Un arī emocijām. Apzināti un neapzināti tu sāksi piesaistīt šo kopdzīvi.

6.Īpaši rūpējies par Fen Šui enerģiju mājas dienvid-rietumu daļā.

Dienvid-rietumu daļa atbild par Zemes enerģiju, tādēļ tajā novieto priekšmetus, kas stiprina šāda veida enerģiju. Izvairies no pārāk daudz ūdens, koka vai metāla elementiem.

7.Novieto savā mājā tieši mīlestību spēcinošus Fen Šui objektus.

Priekšmeti pa divi simbolizē mīlas savienību, piemēram, divas rozes, kvarca kristāli, mājas augi – kā arī personalizētas lietas, kas tev simbolizē mīlestību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru