7 īpašības, kuras obligāti jāattīsta sievietēm jau no bērnu dienām

  1. Tu esi drosmīga. Pasaulē ir tikai daži pa īstam drosmīgi cilvēki. Ir jābūt pamatīgām ‘’iekšām’’, lai izkāptu no komforta zonas, lai saskartos ar savām bailēm un atbalstītu draugus un ģimeni, vai dzītos pakaļ sapņiem. Tu dzīvē sasniegsi daudz vairāk, ja būsi gatava izrādīt savu drosmi.
  2. Tu esi pašpārliecināta. Kad tu esi pašpārliecināta, tu negaidi, kad kāds tevi sauks par skaistu, lai tāda patiešām justos. Tu zini, ka tava individualitāte ir īpaša un tas staro cauri tavai stājai, vārdiem un darbībām. Kad tu jūties pašpārliecināta, citi cilvēki gribēs to, kas ir tev.
  3. Tu izrādi laipnību. Cilvēkiem patīk apjaust, ka viņi citiem rūp. Kad tu pasmaidi viesmīlim, atdod savu vietu autobusā, atceries drauga dzimšanas dienu vai aiznes cepumus dāmai, kas dzīvo viena, tu padari šo cilvēku dzīves labākas un liec viņiem justies svarīgiem. Mums visiem dzīvē ir nepieciešams nedaudz vairāk laipnības.
  4. Tu esi fiziski stipra. Ja tu kādreiz esi pumpējusies, noskrējusi maratonu, pārdzīvojusi pilašu nodarbību vai ar riteni devusies pret kalnu, tad zini kādu sajūtu tev sniedz pašas spēks. Kad tava prioritāte ir spēks, tavi bērni un radi sapratīs, ka fiziskās aktivitātes ir daudz noderīgākas, nekā acu ēnu uzklāšana.
  5. Tu esi asprātīga sarunu biedrene. Kad esi ballītē, vai tu labprātāk pavadi laiku ar izskatīgu puisi, kuram nav, ko teikt, vai ar puisi, kas liek tev smieties kā kutinātai un liek tev labi pavadīt laiku? Būt asprātīgai nozīmē, ka esi vienlaikus smieklīga un gudra. Abas šīs īpašības, veicot aptauju, cilvēkiem likās svarīgākas par ārējo izskatu.
  6. Tev patīk citus iedrošināt. Maija Angeloda reiz teikusi ‘’Cilvēki aizmirsīs, ko tu viņiem teici, cilvēki aizmirsīs, ko tu darīji, bet cilvēki nekad neaizmirsīs kā tu viņiem liki justies.’’ Kad tu citus iedrošini, tu kļūsti par cilvēku, ar kuru ir patīkami pavadīt laiku un pie kura var griezties, ja nepieciešams atbalsts. Būt īstam draugam un labākam cilvēkam nozīmē iedrošināt citu cilvēku sapņus.
  7. Tu esi uzticama draudzene un partnere. Kad tu esi uzticama, tu dari to, ko teici, ka darīsi un tad, kad teici, ka to darīsi. Tu nemēdz pārmest savu kažoku uz otru pusi. Atšķirība starp labiem draugiem un paziņām ir viņu uzticamībā. Kad tu esi uzticams, arī apkārtējie cilvēki vēlas paaugstināt savus standartus, jo zina, ka tu būsi tas, kurš vienmēr izdarīsi solīto vai plānoto. Kad turi doto vārdu draugu un ģimenes priekšā, zini, ka arī viņi turēs savu doto vārdu.
Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru