7 lietas, kuras vīriešiem ļoti nepatīk sievietes ārējā izskatā

  1. Juceklīga frizūra. Juceklīgs matu sakārtojams ir pieļaujams, ja dodies uz karnevālu vai neparastu foto sesiju studijā. Visās citās situācijās priekšroku dod dabīgam matu sakārtojumam. Ir daudz patīkamāk pieskarties matiem, kas ir brīvi no veidošanas želejām, lipīgiem matu sprejiem un citiem matu produktiem.
  2. Bagātīga meikapa kārta. Piemēram, tonālie krēmi ir radīti, lai slēptu sīkas grumbiņas, izsitumus un nelielas nepilnības. Tie liek tavai ādai izskatīties veselīgai un gludai. To spēkos ir izlīdzināt tavu ādas toni un pārvērst sejas vaibstus. Tomēr, ja tas ir pamanāms, tas liecina, ka to uzklāj nepareizi. Tonālais krēms ir radīts, lai būtu nemanāms, gan tev, gan citiem. Rūpīgi izlīdzini to ādā – tas ir vienīgais veids kā izvairīties no ‘’maskas’’ efekta.
  3. Gliteri un spīdumi uz taviem plakstiņiem. Ja vien neesi profesionāla meikapa māksliniece, būs labāk, ja izvairīsies no spīdumu un gliteru pilnām acu ēnām. Ļoti reti kuram izdodas tās uzklāt nevainojami. Labāka izvēle vienmēr būs matētas acu ēnas, jo tās nemēdz tik pamanāmi nobāzēties plakstiņa krokā.
  4. Saķepušas skropstas. Saķepušas skropstas – tā parasti ir lieta, ar ko nākas saskarties, kad uzklāj par daudz skropstu tušu. Tas liek tavām skropstām izskatīties pēc melnu piciņu pilnas nekārtības, kas ir tālu no seksīga un kārdinoša izskata. Vienmēr izmanto kvalitatīvu skropstu tušu, un tas ne vienmēr nozīmē, ka tai jābūt dārgai. Paeksperimentē izmēģinot dažādu firmu tušas, un izvēlies sev vispiemērotāko – tādu, kas nenobirst, vai neizsmērējās.
  5. Slikti noskūts ķermenis. Vienalga vai tev tas patīk vai nē, bet vīrieši dod priekšroku gludai ādai. Parūpējies par visu savu ķermeni un esi droša, ka kājas (visā garumā), kā arī paduses, ir brīvas no matiņiem. Šādas nianses ir pat svarīgākas kā meikaps. Tās pastāsta daudz par tavu personīgo higiēnu, un nav jēgas uzklāt perfektu meikapu, ja pārējais ķermenis ir nekārtībā.
  6. Sausa āda. Ir nepatīkami glāstīt sausu ādu. Raupji elkoņi un papēži iskatās biedējoši. Izmanto mitrinošus un barojošus dušas gēlus, krēmus un ķermeņa losjonus, lai to labotu.
  7. Slikta elpa un dzelteni zobi. Nepatīkama elpa un dzeltenīgi zobi nepavisam nevaldzina pretējo dzimumu. Izdomā, kāds ir šīs problēmas iemesls. Vai tu smēķē, vai arī tas ir nepietiekamas higiēnas rezultāts? Varbūt tu dzer par daudz kafiju, melno tēju vai sarkano vīnu? Jebkurā gadījumā, labāk atrisini šo problēmu, pirms nav par vēlu. Izmanto baltinošas zobu pastas vai zobu ārsta pakalpojumus, lai padarītu savu smaidu žilbinoši baltu. Un atceries somiņā nēsāt līdzi elpas atsvaidzinātāju.

 

Avots: flipopular.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru