7. novembra dienas horoskops – labāk paskaties pats uz sevi!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Šī būs labāka diena, nekā varētu domāt, ņemot vērā apkārt notiekošā nejēdzību. Ja šodien iestāties par taisnību un jauksies visur iekšā, tad nekas labs no tā nebūs gaidāms!

VĒRSIS Tu šodien būsi izņēmums, izcelsies pūļa vidū, bet pats būsi atbildīgs par to, vai šī izcelšanās būs laba. Mēģini savest kārtībā attiecības ar mīļoto.

DVĪŅI Par daudz un par ātru šodien neko nevajag darīt. Arī pārtērēties uz pārāk dārgām precēm šodien nav vēlams. Visam ir jābūt ar mēru un apdomību.

VĒZIS Esi prātīgs, nesaskati problēmas tur, kur to nemaz nav! Būsi pārsteigts, cik ātri var atrisināt jebkuru problēmsituāciju, atrodot pareizo pieeju katram cilvēkam. Mēģini būt laipns un dāsns.

LAUVA Ja kāds tevi šodien kritizēs, to ļoti ņemsi pie sirds. Tev ir jātic sev un saviem talantiem, tā vieglāk būs iet uz priekšu. Neaizmirsti, ka esi dzirdējis tikai vienu stāsta pusi.

JAUNAVA Finansiālie jautājumi jau nāk sēsties pirmajā rindā. Neprasi no citiem pārāk daudz, ja zini, ka neesi to pašu spējīgs dot atpakaļ.

SVARI Šodien tevi nepatīkami var pārsteigt kāda pazīstama cilvēka izgājieni. Neizrādi sašutumu, labāk ieturi neitrālu pozīciju! Nekritizē!

SKORPIONS Tev pēdējā laikā daudz kas jauns notiek dzīvē, bet šodien būs sajūta, ka nepietiek. Palīdzi saviem tuvajiem tikt galā ar domām un lēmumiem! Tavs atbalsts viņiem ir ļoti svarīgs.

STRĒLNIEKS Notikumi virzīsies uz arvien labāku pusi. Ja tev kaut kas tiek apsolīts, nevajag par ātru sapriecāties – viss vēl var mainīties. Neizdari priekšlaicīgus secinājumus – tu nekad nezini, kas notiks tālāk!

MEŽĀZIS Tavas idejas ir labas, bet visiem tās nav nepieciešamas. Šodien tieši laikā būs romantiskas vakariņas un pilnīgs, galīgs miers. Tev jāatpūšas no saspringtās ikdienas.

ŪDENSVĪRS Tev ir vajadzīgs ilgāks laiks, lai apdomātos par radušos situāciju. Tavās rokās ir iespēja mājās ienest pozitīvas pārmaiņas, bet tas viss būs atkarīgs no tevis.

ZIVIS Slēpti mīlas sakari šodien var nākt gaismā. Ja vēlies, lai viss rit gludāk, esi atklāts un neslēp neko – tevi tik un tā pieķers, un atskaitīties vairs nevarēsi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru