8 cilvēku tipi, kuru pārstāvji visbiežāk krāpj; #4 pilnīgi negaidīti!

 

Man Sleeping on Party Floor with Cheek Lipstick Kiss

 

1. Sievietes, kas ir izlasījušas “Greja 50 nokrāsas”

Saskaņā ar kāda populāra iepazīšanās saita statistikas datiem, izrādījās, ka gandrīz 72 % tajā esošo sieviešu ir izlasījušas šo grāmatu, kas ir pilna ar erotiskās scēnām, turklāt nevar nepiemetināt to, ka 2012. gadā, kad šī grāmata tika iepazīstināta ar plašāku publiku, reģistrēto sieviešu skaits iepazīšanās portālā dubultojās.

 

2. Vīrieši, kas strādā IT sfērā 

Aptaujājot 11 453 vīriešus, kas ir reģistrējušies iepazīšanās saitā, izrādījās, ka 10, 6 % no viņiem strādā IT jomā un krāpj savas sievas.

 

3. Skolotājas 

Ļoti daudzas sievietes no iepazīšanās portāliem strādā par ārstēm, skolotājām vai arī vienkārši ir mājsaimnieces. Iespējams, ka tas tā ir tāpēc, ka viņas ietekmē apkārtējie cilvēki vai arī saspringtais darba grafiks liek viņām atslābt dažādos iepazīšanās portālos.

 

4. Gara auguma vīrieši 

Šis fakts noteikti nav visai loģisks, taču visa būtība slēpjas tajā, ka gara auguma vīrieši sabiedrībā jūtas daudz pārliecinātāki par sevi, tāpēc viņi bieži vien flirtē un savaldzina daiļā dzimuma pārstāves, kā rezultātā tas noved arī līdz krāpšanai.

 

Lasi vēl: Šo 4 zodiaka zīmju sievietes attiecībās ir visuzticīgākās

 

5. Francūži

Tas nebūt nav stereotips, jo šis fakts ir apstiprināts. Ņemot vērā statistiku, 75 % francūžu ir atzinušies, ka ir krāpuši savas otrās pusītes.

 

6. Cilvēki, kas dievina kafiju

Runa neiet tikai par tiem cilvēkiem, kas nevar pamosties bez kafijas tasītes, bet arī tiem, kuriem patīk iegriezties dažādās kafejnīcās, pasūtīt dažādus oriģinālus dzērienus un iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Bieži vien romāni sākas tieši tādās romantiskās kafejnīciņās.

 

7. Rokenrola fanāti 

41 % krāpēju atzinās tajā, ka rokenrols ir viņu mīļākais mūzikas žanrs. Protams, visus jau nevar bāzt vienā kulītē, taču fakts paliek fakts. Šādas mūzikas patikšana bieži vien ir signāls tam, ka šim cilvēkam patīk ar sevi dižoties, tāpēc viņš būs pilnībā spējīgs arī uz krāpšanu.

 

8. Sievietes – blondīnes un vīrieši – bruneti 

Tika veikts pētījums, kurā tika noskaidrots, ka krāpuši savus partnerus ir 41 % blondīņu un 40 % vīriešu ar brūniem matiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru