8 padomi, kā padarīt māju aromātisku un tīru ar dabiskiem līdzekļiem

  1. Gluži vienkārši – atver logu un ļauj, lai vēja brīze ienāk tavā mājā.

Vienkāršākais triks ir loga atvēršana. Izveido caurvēju, ļauj, lai smaržas un enerģijas apmainās ar jaunām. Kā arī saules gaisma palīdz iznīdēt smakas.

  1. Vāri kanēli.

Vienkārša, bet ļoti efektīva metode, kas ļaus tavai mājai piepildīties ar brīnišķīgu smaržu. Kanēļa novārījums nesatur nevēlamus produktus, kā arī ļoti retos gadījumos tas izsauc alerģijas, tādēļ zini, ka tas būs piemērots gandrīz ikvienam. Ieliec kanēļa standziņas traukā ar ūdeni un vāri visu šo kopumu.

  1. Tīri māju ar augļiem.

Vai zināji, ka vari izvairīties no tīrīšanas līdzekļiem, izmantojot tīru citrona sulu? Tu to vari izmantot, lai tīrītu dušas, notīrītu ziepju traipus. Citronu sula vēl labāk darbojas kopā ar sodu – padari savu māju tīru un smaržīgu ar šiem dabiskajiem produktiem.

  1. Izveido pats savu mājas aromātu.

Vienkārši un ātri tu vari izveidot dabisku gaisa atsvaidzinātāju, apvienojot laima sulu, ūdeni un cepamo sodu – šī kombinācija iznīcinās nepatīkamus aromātus.

  1. Allaž turi mājās puķu pušķi.

Nopērk ziedu buķeti un turi to mājās uz galda. Tā ne tikai izskatīsies lieliski, bet arī smaržos ilgi jo ilgi.

  1. Samal kafiju.

Nopērc kafijas pupiņas, vēlams, organiskas un vakuuma turētas, un samal tās. Ar šo darbību būsi nošāvis divus zaķus ar vienu šāvienu, tava māja smaržos lieliski, kā arī tu iegūsi aromātisku, izteiksmīgāku kafijas garšu.

  1. Izveido augu maisiņus.

Mazus kokvilnas maisiņus piepildi ar sev tīkamākajiem augiem, piemēram, piparmētrām, kumelītēm, liepziediem vai timiānu, un turi tos mājās, arī drēbju skapī un pat mašīnā.

  1. Izgatavo savas aromātiskās sveces.

Iegādājies organisku sveču vasku un augu eļļas, ievāc tuvējās pļavas ārstniecības augus, lai pagatavotu dabiskas, aromātiskas sveces.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru