8 pazīmes, kas liecina par to, ka esi “senā dvēsele”

 

1. Tu mīli vienatni

Par cik “senās dvēseles” neinteresējas par to, kas pārsvarā interesē viņu vienaudžus, viņām ir ļoti grūti uzturēt draudzību ar cilvēkiem, ar kuriem viņām ir ļoti maz kopīga, kā rezultātā “senās dvēseles” bieži vien uzturas pašas savā sabiedrībā, turklāt saziņa ar citiem viņām vienkārši nepatīk.

2. Tev patīk zināšanas

“Senās dvēseles” pievelk intelektuālā dzīves puse, jo šie cilvēki saprot, ka zināšanas – tās ir spēks, gudrība – tā ir laime, bet patiesība – tā ir brīvība, tāpēc arī tiecas pēc tā visa.

3. Garīgums

Emocionālajām “senajām dvēselēm” ir jūtīga daba. Viņas meklē apskaidrību un tiecas pēc miera un mīlestības – tas viņām šķiet vislabākais veids, kā pavadīt savu laiku.

 

Lasi vēl: 20 pazīmes, ka Tu esi saticis savu dvēseles radinieku

4. Tu esi domīgs un tendēts pašanalīzi

“Senās dvēseles” ļoti daudz par visu domā. Viņu spēja domāt un mācīties gan no savas, gan apkārtējo rīcības ir viņu lielākā skolotāja. Viens no iemesliem, kāpēc “senās dvēseles” jūtas tik vecas – pateicoties savai spējai visu rūpīgi novērot, viņas ļoti labi izprot dažādas dzīves situācijas.

5. Tu redzi situāciju kopumā

“Senās dvēseles” ļoti reti nodarbojas ar tādām lietām, kā viņām nevajadzīgas izglītības iegūšanu, paaugstināšanu darbā vai nedaudz lielāka televizora iegādi. Viņas uz dzīvi skatās no putna lidojuma augstuma, izlemjot to, kādu pieeju konkrētajā situācijā izvēlēties. Saskaroties ar problēmām, “senās dvēseles” uzskata, ka tās ir laicīgas un pārejošas, kas gala rezultātā palielinās prieka sajūtu nākotnē, tāpēc šiem cilvēkiem patiesībā ir ļoti stabils raksturs.

6. Tu neesi materiālists

Bagātība, statuss, slava, jaunākais telefona modelis… tas “senajām dvēselēm” uzdzen garlaicību, jo viņas neredz iemeslu dzīties pēc lietām, kas ļoti ātri var zust, turklāt “senajām dvēselēm” nav ne laika, ne intereses pēc īslaicīgiem priekiem, jo tie nedod nekādas ilgtermiņa perspektīvas.

7. Tu biji “dīvainis”, slikti adaptējies savu vienaudžu vidū

Tā mēdz būt ne vienmēr, taču ļoti daudzas “senās dvēseles” jau ļoti agrā vecumā ir pārāk nobriedušas. Bieži vien šādus bērnus sauc par intravertiem vai “dumpiniekiem”, jo viņi neiekļaujas vispārpieņemtajā uzvedības modelī. Parasti šādi bērni ir ļoti zinātkāri un gudri, saprot, ka ļoti daudz kas no tā, ko stāsta skolotāji, vecāki un vienaudži, ir nekad nederīgs, un sāk pretoties – pasīvi vai agresīvi.

8. Tu vienkārši jūties “vecs”

“Senās dvēseles” pavada piesardzība, garīgums, novērošanas spējas, pacietība un mierīgums, taču tas arī ir iemesls tam, kāpēc šos cilvēkus uzskata par vienaldzīgiem un “vēsiem”, bet tas ir tikai viens no mītiem par “senajām dvēselēm”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru