Kurām zodiaka zīmēm aprīlis ir labs laiks bērna ieņemšanai, bet kurām labāk nesteigties

Ar precēšanos un bērnu ieņemšanu nevajadzētu steigties – Dvīņiem, Vēzis, Svari, Zivis

Labs laiks bērna ieņemšanai – Jaunava, Skorpions, Ūdensvīrs

JAUNAVA

Manāmi uzlabosies mīlas dzīve, it īpaši mēneša beigās. Veiksmīgi spēsi izstāstīt par savām problēmām un saprast mīļoto cilvēku. Ja ar sirdsāķīti plāno par ģimenes pieaugumu, tad šis mēnesis tam ir ļoti piemērots.

Ja esi brīvs, tad aprīlis ir labs laiks, lai ceļotu. Došanās uz ārzemēm var vainagoties ar iepazīšanos, kas būs ar kādu interesantu cilvēku.

Kādam pret tevi parādīsies jūtas vai tu pats uzzināsi par kāda cilvēka simpātijām pret tevi, kuras laika gaitā turpina pieaugt.

SKORPIONS

Šis laiks ir ļoti piemērots, lai uzsāktu jaunas attiecības. Ja būsi uzmanīgs, tad veiksmīgi spēsi nodalīt karjeru no privātās dzīves un visas darba lietas atstāt aiz guļamistabas durvīm.

Attiecībās esošajiem Skorpioniem vēlme komunicēt un runāt par problēmām pieaugs, tādā veidā tiks novērsti dažādi pārpratumi. Šis daudzām Skorpionu zvaigznājā dzimušajām sievietēm ir ideāls laiks, kad ieņemt bērniņu.

ZIVIS

Īpaši veiksmīga būs pirmā aprīļa nedēļa, jo tad attiecības būs pasakainas un harmoniskas. Nevēlēsies neko sasteigt, bet gan ļaut attiecībās uzplaukt lēni, tāpat arī sarunas par ģimenes pieaugumu nevajadzētu sasteigt, bet gan atlikt uz vēlāku laiku.

Brīvajām Zivīm šis ir piemērots laiks, lai meklētu partnerus, kuri ir veiksmīgi un turīgi, tu noteikti nevēlēsies tikties ar kādu, kuram ir vairāki parāda un lielas problēmas ar finansēm. Alksi pēc kāda, kuram ir līdzīgs skatījums uz dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru