Pusmūža krīzes horoskops – kā to pārdzīvo zodiaka zīmes?


Par pusmūža krīzi zina visi: tas ir tad, kad vīrieši pērk spilgti sarkanus sporta auto un sociālajos tīklos sūta mazliet neķītras īsziņas astoņpadsmitgadīgām meitenēm, bet sievietes pērk mini svārciņus un dodas sevis meklējumos (vai mūža mīlestības meklējumos) kaut kur uz Karību salām vai Tibetu.

Bet tas nebūt nav viss – izrādās, pusmūža krīze katrai horoskopa zīmei ir sava – vienīgā un neatkārtojamā. Un lai gan iemesli tai ir visiem zināmi un saprotami, horoskopa zīmju pārstāvji to pārdzīvo kā nu kurš māk un kā sanāk. Vienīgais ieteikums – pacietību un izturību.

Auns

Auni pusmūža krīzē negaidot saprot, ka tūlīt, tūlīt var tikt izdzīti no Lielā Seksa, turklāt uz visiem laikiem. Tie, protams, ir nieki, jo šo zīmju seksuālā apetīte nerimst nekad. Bet satrauktos Aunus ar statistiku nenomierināsi – no bezizejas viņi sev sarīko seksa maratonu, pēc kura apmēram pusgadu nākas atpūsties.

Vērsis

Pareizais Vērsis pusmūža krīzē sāk nedaudz atgādināt antīku filozofu un uzdot sev jautājumus par dzīves jēgu. Ilgās un dažkārt slimīgās pārdomās šīs zīmes pārstāvji nonāk pie savāda secinājuma: viņi ir tik daudz strādājuši, iekarojuši tik daudz virsotņu, nokārtojuši dzīvi un sadzīvi un kā dēļ? Varbūt viss ir velti? Varbūt visu pamest un doties apkārt pasaulei sarkanā sporta automašīnā? Tomēr ātri vien Vērši atmet šīs viņiem tik netipiskās domas un tā vietā, lai baudītu mierīgu atpūtu, pierakstās sporta zālē. Viss. Ar to Vēršu krīze beidzas.

Dvīņi

Uzmanīgi, bīstamā zona! Dvīņu pārstāvjus, kuri iestiguši krīzē, labāk apiet ar līkumu. Fatālisms un refleksija, ar kuru šajā dzīves posmā sastopas visi, Dvīņiem ir raksturīgs jau no dzimšanas. Tādēļ viņiem nekas nemainās, tikai pastiprinās. Un te sākas problēmas. Visbriesmīgāk, ka Dvīņus krīzē vada iekšējie dēmoni. Uz šī fona viņu uzvedība kļūst ļoti vilinoša un burvīga – bet ārkārtīgi egoistiska un infantila. Uzreiz apkārt Dvīņiem sāk ciest pilnīgi visi, izņemot, protams, pašus Dvīņus. Visgrūtāk ir tuvākajiem, kuru nejauši nonākuši riska zonā – visas problēmas un neveiksmes krīt uz viņu galvām.

Vēzis

Vēžu zīmes pārstāvji ir pārliecināti: ja krīzei nepievērsīs nekādu uzmanību, tā tevi neskars. Un ko dara Vēži? Viņi sev uzceļ apkārt cietoksni no grāmatām, televizora un izdzertajām tējas krūzēm. Atsvabināt viņus no tā un atgriezt atpakaļ dzīvē ir gandrīz nereāli – sajūtot briesmas, viņi apklās galvu ar segu un izliksies, ka te vispār neviena nav.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru