Pusmūža krīzes horoskops – kā to pārdzīvo zodiaka zīmes?

Lauva

Traģēdija un ciešanas Lauvām ir visiecienītākais laika pavadīšanas veids. Kādēļ kādam kaut kas būtu jāpierāda, ja var vienkārši ciest, pārbolīt acis un bez spēka krist ģībonī? Šīs zīmes pārstāvji itin viegli garlaicīgo pusmūža krīzi pārvērš krāšņā uzvedumā ar dilemmu: „būt” vai „nebūt”. Šādam šovam ir vajadzīgi skatītāji un Lauvas darbībā iesaista visus tuviniekus, radiniekus, bijušos, draugus, paziņas, klasesbiedrus un savus sociālo tīklu sekotājus. Un šāds kabarē ilgst vairākus mēnešus – un pusmūža krīze atkāpjas. Un Lauvas apmierināti dodas visiem paziņot, kā viņi ar godu un cieņu pārdzīvojuši šo katastrofu.

Jaunava

Tipiskas Jaunavas par savām emocijām zina visu: ko viņas jūt, kāpēc viņas to jūt, kā ar to tikt galā un kurš visā ir vainīgs. Protams, ne ja Jaunavas, tādēļ ka Jaunavas nekad ne pie kā nav vainīgas. Viņu dzīvi bezdibeņa malai piegrūduši tuvinieki, bet ja viņi nenoticēs – Jaunavas noteikti paskaidros un liks noticēt. Un tas nozīmē, ka atrisināt šo šausmīgo situāciju arī vajag tuviniekiem. Bet šīs zīmes pārstāvji nav pieraduši rēķināties ar citu nedisciplinētību, tādēļ sākumā uzrakstīs detalizētu plānu, kā viņas (Jaunavas) izvest no pusmūža krīzes. Turklāt pašas viņas nedarīs neko.

Svari

Svariem ir neticama intuīcija – viņi vienmēr zina, no kuras puses gaidāmas nepatikšanas un kur dzīvē var notikt kāda disharmoniska situācija, tādēļ jau laikus sagatavo sevi un aizlāpa visus savas dzīves caurumus. Un viss tikai tādēļ, ka no krasām pārmaiņām un pašanalīzes viņiem galva skrien uz riņķi un depresija arī tūlīt klāt. Taču ja kādā brīnumainā veidā Svarus tomēr ķer krīze, viņi tūlīt pat baiļu pārņemti sastingst.

Skorpions

Skorpioni ne acu galā necieš sev adresētu kritiku un ultimātus, īpaši paši no sevis. Arī viņiem pašiem nav iebildumu kaut ko savā dzīvē vai raksturā mainīt, bet taču ne tik vardarbīgā veidā. Tādēļ pusmūža krīze parasti ieturētos un laipnos Skorpionus pārvērš monstros, kuri uzklūp visiem garāmgājējiem. Un pat tā, ka šī Skorpiona krīze izaug par asiņainu karu ar mierīgo iedzīvotāju upuriem.

Strēlnieks

Strēlnieku reakcija uz visa veida krīzēm (ne tikai pusmūža krīzi) atgādina atombumbas sprādzienu. Liels troksnis, lidojoši kaķi, bērni un nami, aizkritušas ausis un zemes līgošanās zem kājām. Bet pēc mirkļa troksnis apklust, bet no sprādziena nekas nepaliek pāri, vien pelni. Tiesa, nomierināties ir pāragri – tūlīt sprāgs atkal. Strēlnieki kliegs, apvainos un pieprasīs, iekams spēki būs galā. Nomierinājušies viņi sapratīs, ka krīze ir beigusies un dzīve var atkal atgriezties ierastajās sliedēs.

Mežāzis

Mežāžu pārstāvjiem nekādas pusmūža krīzes nav, jo viņu dzīve jau no dzimšanas ir viena vienīga krīze. Jo viņi ir pārāk ambiciozi, pārāk mērķtiecīgi, pārāk spītīgi un visu laiku vēlas kaut ko uzlabot, kardināli mainīt un pagriezt pa 180 grādiem. No mūžīgajām pārmaiņām Mežāžiem ātri sāk reibt galva, ko viņi saprotams uztver kā kārtējo pārejas brīdi.

Ūdensvīrs

Sasniedzot pusmūžu, Ūdensvīra pārstāvji nevilšus saprot, ka viņi ir pieauguši. Turklāt ne tikai kļuvuši par pieaugušajiem, bet par īstiem pieaugušajiem. Tas viņus noved pilnīgā izolētībā un noslēgtībā no apkārtējiem cilvēkiem un vides. Kā tas varēja notikt? Vai tiešām jaunība jau ir garām? Pusmūža krīze ir trakākais, kas ar Ūdensvīriem var notikt. Ar to viņu dzīve, var teikt, arī beidzas. Vairs nekādu ballīšu līdz rītausmai, tikai veselīgs dzīvesveids.

Zivis

Zivis pusmūža krīzes laikā – tas ir visai briesmīgs skats. Pirmkārt, viņas sāk ciest no tā, ka visu dzīvi nodzīvojušas velti. Tā bija vieglākā versija. Zivis, kas nokļuvušas smagā krīzē, nolemj, lai ko tas arī maksātu uzlabot savu dzīvi un kļūst līdzīgas Auniem, kuri iet uz mērķi neskatoties ne pa labi, ne kreisi.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru