Vismīlošākās mammas un vislabākās sievas dzimst šajās zodiaka zīmēs

LAUVA

Šīs sievietes ir īstas cīnītājas – spēcīgas un skarbas, tāpēc viņām blakus ir vajadzīgs kāds, kurš arī būtu apveltīts ar ļoti spēcīgu raksturu. Viņas nekad nepiesaista parastus vīriešus, jo nemaz necenšas viņus savaldzināt – to dara viņu dabiskais šarms. Sieviete – Lauva meklē partneri, kas darīs visu sev tuvo cilvēku dēļ. Jūs noteikti neatradīsiet sievieti, kas būs spējīga Jūs mīlēt stiprāk kā sieviete – Lauva, jo viņas mīlestība ir nesavtīga un tīra. Viņa vienmēr tiecas uz to, kas ir labākais viņas vīram un bērniem, un viņa vienmēr ir gatava aizstāvēt savus mīļos.

VĒZIS

Sievietes, kuras dzimušas zem šīs zodiaka zīmes, izjūt ļoti spēcīgas emocijas pret saviem partneriem, līdz ar to viņas piedāvā beznosacījuma mīlestību un sava mīļotā cilvēka dēļ ir gatavas gandrīz uz visu. Ja esat izlēmis precēties ar šādu sievieti, tad tā noteikti ir pareizā izvēle, jo viņa darīs visu, lai Jūs būtu laimīgi. No otras puses – reizēm šādas sievietes ir pārāk dramatiskas, un viņas uztraucas par lietām, kas patiesībā nav visnotaļ svarīgas. Viņas ir ļoti labas pavāres, tāpēc ik dienu varēsiet nobaudīt kaut ko gardu!  Šīs sievietes ir arī ļoti labas mātes un mājās spēj radīt ļoti mājīgu atmosfēru, bet savos partneros viņas meklē labsirdību un godīgumu.

AUNS

Šīs sievietes liek vīriešiem savā priekšā krist ceļos, jo viņas ir nelokāmas un apveltītas ar ļoti spēcīgu raksturu, turklāt viņas gandrīz vienmēr sasniedz savus mērķus, tāpēc, ja esat izlēmis saistīt savu dzīvi ar garā ļoti spēcīgu sievieti, sieviete Auns ir kā radīta tieši Jums. Šī sieviete it visā gaidīs atbalstu no Jums, kas Jums palīdzēs ieņemt augstu sociālo statusu, jo visi pret Jums izturēsies ar cieņu. Šīs sievietes padara savus vīriešus daudz stiprākus, atbildīgākus un cienījamākus, jo viņas noteikti ļoti labi apzinās, ko var gaidīt no sabiedrības. Viņas ir reālistes. Iekarot viņu uzmanību nav tik viegli, taču, ja Jums tas ir izdevies, tad šī sieviete uzreiz darīs visu, lai padarītu Jūs vēl labāku. Viņas ir stingras mātes, kuras parasti izaudzina līderus un uzvarētājus, bet no sava partnera viņas sagaida noteiktību.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru