Izrādās, ka enerģētiskos vampīrus var atpazīt pēc acu krāsas – vai esi viens no tiem?

Uzzini, ko par tevi spēj atklāt tava acu krāsa! Izrādās, ka katrai krāsai ir sava nozīme… Kas esi tu? Enerģiskais vampīrs vai tomēr – donors?

Pēc cilvēka acīm var daudz ko uzzināt. Runā, ka miljons gadu atpakaļ cilvēkiem uz šīs planētas bija tikai brūnas acis. Pēc tam iestājās ledus periods, un mutācijas rezultātā cilvēka acs varavīksnene sāka mainīties, un kļuva zila, pelēka vai zaļa.

Brūnacainos var pamatoti saukt par enerģētiskajiem vampīriem, bet pelēkacainos – par donoriem. Starpkrāsas (kā brūngani zaļās) var “spēlēt” abos vārtos. Bet par to visu sīkāk.

Pelēcīgi brūnas acis

Tāda krāsa ir reta, bet ir sastopama. Parasti tās ir brūnas acis ar pelēcīgiem plankumiem vai arī tieši otrādi – pelēkas ar brūniem plankumiem. Jūsos ir samaisītas visdažādākās enerģijas. Jūs varat būt gan donors, gan vampīrs. Jūsos ir daudz pretrunu. Jūsu noskaņojums var mainīties zibenīgi. Jums pašiem mēdz būt grūti sevi izprast. Jūs te mīlat visu pasauli, un esat gatavi dāvāt tai visu savu enerģiju, te pārvēršaties par īstu “gribuli”, kura alkst pēc enerģijas. Jūs pārsteidzoši viegli tiekat galā ar dzīves šķēršļiem. Pietiekoši mīloši. Jums ideāli saskan ar partneri, kuram ir tāda pati acu krāsa, kā jums.

Zaļganbrūnas acis

Jūs esat nedaudz donors un vampīrs. Bet harmoniskā līmenī. Protams, jūs centīsieties atkost labāko gabaliņu, bet ne tik nekaunīgi, kā to dara brūnacainie. Jūs esat diplomātiski un gudri. Ar apkārtējiem cilvēkiem pieklājīgi. Jūs visiem spēkiem tiecaties pēc iekšējas harmonijas, un jums tas arī izdodas, pateicoties gudrībai. Jums piemīt stingra griba, un jūs sasniedzat to, ko vēlaties. Mēdzat būt cietsirdīgi, bet tas ir reti. No pacietības jūs izved tikai neparedzēti apstākļi, tas, ko jūs nevarat ietekmēt. Jūs esat gudri un konsekventi. Jūsu ideālajam partnerim ir pelēcīgi zaļas acis.

Pelēkās, zilās, gaiši zilās acis

Ja jums acu krāsa ir kāda no iepriekš minētajām, tas nozīmē, ka enerģija, kas ienāk no kosmosa, bieži vien ir ļoti daudz un jūs pārpilda. Jums vajag periodiski no tās atbrīvoties. Dzīvē jums ir milzīgs potenciāls. Jūs varat daudz ko sasniegt, ja neignorēsiet likteņa sūtītās dāvanas.

Partneris ar brūnām acīm jūsu enerģētiskajam laukam ir pārāk agresīvs. Viņš atņems jums ļoti daudz enerģijas. Ideāls variants ir jauktais tips. Partneris ar brūnpelēkām vai zaļganbrūnām acīm paņems no jums daļu enerģijas, bet arī dos atpakaļ, tādējādi kompensējot paņemto. Tādām attiecībām ir visas iespējas kļūt harmoniskām.

Jūs esat ļoti asprātīgs, un arī jūtīgs cilvēks. Jums ir daudz draugu un paziņu. Jūs ātri zaudējat pacietību, bet arī acumirklī nomierināties.

Zaļas acis

Jūsos ir apvienota gan donora, gan vampīra enerģija, jo zaļā ir aukstās zilās un siltās dzeltenās krāsas apvienojums. Kopumā jūs esat samērā harmoniska personība. Galējības jums ir svešas. Galvā jums viss ir sakārtots pa plauktiņiem. Jūs skaidri redzat, kādiem ir jābūt jums tuvajiem cilvēkiem. Ja viņi atbilst visām jūsu iekšējām prasībām, tad jūs viņu dēļ esat gatavi iet caur uguni un ūdeni. Ja neatbilst, tad jūs pret tādiem cilvēkiem attieksieties ar nicinājumu.

Jums ir ļoti labi attīstīta intuīcija. Jūs var dēvēt par “siltu” cilvēku. Cilvēki tiecas pie jums, jo jūs vienmēr viņiem palīdzēsiet. Ienaidnieki no jums baidās, jo zina jūsu godīgumu. Jūs spējat uzturēt jebkuru sarunu. Veiksme jūsu dzīvē ir biežs viesis. Jums veidojas harmoniskas attiecības ar tādiem pašiem zaļacainajiem, kā jūs. Brūnacainie atņems jums daudz enerģijas.

Brūnas, tumši brūnas, melnas acis

Brūnu acu īpašnieki, tāpat kā iepriekš minētie biedri, ātri gūst panākumus darījumos. Tikai svešām rokām. Jums galvā ir kaudze ar idejām, kuras “trāpīs mērķī”, un jūs spējat izrādīt uzstājību tā, lai cilvēki jūs klausītu un sekotu jūsu norādēm. Jūs esat labs vadītājs. Jūs esat gudra un mākat pasargāt savu enerģiju. No stiprajām pusēm – māka gaidīt un pārliecināt.

Pie jums neapzināti tiecas zilacainie un pelēkacainie, lai nomestu nevajadzīgo enerģiju. Visā visumā viņi jums ir ideāli partneri. Jūsu uzdevums ir atturēties no kārdinājuma kļūt par tirānu. Jūs esat pārliecināti par sevi, kareivīgi un gatavi līdz pēdējam aizstāvēt “savējos”. Nevarat ciet, kad vada jūs, vai arī kad cenšas uz jums izdarīt spiedienu. Visas spēcīgās sievietes vēsturē vai literatūrā bija ar tumši brūnām vai melnām acīm.

Pelēcīgi zaļas acis

Jūs esat mierīgs cilvēks. Visdrīzāk donors, retāk vampīrs. Jums ir vesela kaudze ar idejām, bet bieži vien jūs nezināt, kā tās realizēt. Jums nepietiek nekaunības un drosmes, šīs īpašības piemīt pelēcīgi zilacainajiem un zilacainajiem. Jūs bieži vien nevarat atbildēt saviem pāridarītājiem. Sevi zismēlušas attiecības jūs saglabājat jums nezināmu iemeslu dēļ. Jums ideāls pāris ir partneri ar brūngani zaļām acīm. Jūs esat ļoti pieticīgs, bieži kautrīgs. Visu dzīvi nēsājat sevī mīlestību pret vienu cilvēku.

 

Un kādā krāsā ir jūsu acis? Un jūsu partnerim?

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru