Aizraušanās ar “skaistuma ideju” mani gandrīz nogalināja..

Kad Tanija bija 21 gadu veca, viņai tika noteikta diagnoze – ādas vēzis. Tanija apmeklē dermatologu ik pēc sešiem līdz divpadsmit mēnešiem un katrā no šīm apmeklējuma reizēm daļa viņas ādas tiek noņemta.

Šodien, kas viņa ir 27 gadus veca, viņa ir gatava publiski runāt par šo problēmu, lai novērstu risku, kas var piemeklēt citas meitenes. Tanija Facebook lapā publicēja savu fotogrāfiju, lai parādītu, cik briesmīgas var būt nepārdomātas un pārlieku biežas sauļošanās sekas.

„Ja kādam ir nepieciešama neliela motivācijā, kādēļ nedoties uz solāriju, tad šeit tā ir. Lūk, šādi izskatās cīņa pret ādas vēzi, ko piedzīvoju es. Vienmēr lietojiet sauļošanās krēmu un losjonus, ja dodaties sauļoties. Tie eksistē tieši šim iemeslam, lai jūs pasargātu! Tev ir tikai viena āda, par kuru rūpēties. Mācieties no citu cilvēku kļūdām, nevis piedzīvojiet savas. Neļaujiet, ka tāds nieks, kā vēlme iegūt brūnāku ādu, liedz jums pavadīt laimīgu dzīvi un laiku ar bērniem. Jo šobrīd tās ir manas lielākās bailes – ka nespēšu būt ar saviem bērniem, kas viņi pieaugs.”

11053180_10101313872717447_6621140909449286146_n

Tanija arī norāda, ka ādas vēzis ne vienmēr izpaužas kā palielinātas dzimumzīmes. Jebkādi aizdomīgi veidojumi uz ādas ir pelnījuši pastiprinātu uzmanību. Jebkas, kas labi nedzīst, asiņo vai paliek ass, ir pārbaudīšanas vērts. Jo ātrāk to atklāj, jo labākas iespējas izveseļoties bez drastiskām ārstniecības metodēm.

„Rūpējieties par sevi,” atgādina Tanija.

Tanijas fotogrāfija ir ieguvusi lielu popularitāti – daļa cilvēku atbalsta viņas drosmīgo soli, kamēr citi skarbi izsakās par grafiski nepieņemamu fotogrāfiju publicēšanu sociālas medijos. Bet ikviens var pateikt Tanijas paldies, jo tik tiešām – mācīties no citu kļūdām ir labāk, nekā mācīties no savām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru