Alkoholiķu horoskops – 4 zodiaka zīmes, kuras visvairāk mīl “ieraut”

4 Zodiaka zīmes, kurām ļoti garšo alkohols!

Horoskops jāuztver ar humora devu!

4. vietā – Strēlnieks

Mazliet, mazliet pietrūkst līdz līderu top3. Strēlnieki – paši laimīgākie dzērāji kādi vien redzēti. Alkoholu viņi mīl un nemaz to netaisās slēpt. Strēlniekam, lai iedzertu iemeslu nevajag, jo kādu gan te iemeslu ja ir jautri un interesanti? Vienīgais kas var apturēt viņu no iedzeršanas tā ir – veselība.

Viņi ja grib var apstāties iedzert jebkurā brīdī. Viņiem vienkārši patīk, ka alkohols visu dara daudz pozitīvāku nekā patiesībā ir. Viņi var izdomāt iedzert pat darba dienā un tas viņus nemaz neuztrauks! Vienīgais likums šajā visā – lai jautrība sit augstu vilni.

3. vietā – Svari

Bronza medaļu saņem Svari, kuriem iedzeršana nesagādā nekādu baudu, bet ja vajag – tad vajag. Viņiem svarīga ir sava veselība, tādēļ viņi rūpīgi seko visam ko lej savā mutē.

Nekādu ”kreiso” alkoholu viņi nedzers, ja nu vienīgi jau kad ir ”pārāk labi”. Viņi pat labprāt taisītu paši savu alkoholu, jo tad zinātu ka viņš pilda savas funkcijas – garšo labi un labi dod ”pa galvu”.

2. vietā – Auns

Sudraba medaļa tiek pasniegta tieši Aunam. Viņam dzīvē ir svarīgi – ja dzer, tad tā kārtīgi un nav ko te ķēpāties. Viņi labprāt iedzer kopā ar tiem, kas spēs izturēt līdz viņu līmenim, jo Auni sevi šajā jomā uztver kā ”bosu”.

Katru dienu pārdzīvot par kādu sīkumu un krist depresijā? Tas nav Aunam! Viņi dod priekšroku kārtīgi pierīties un aizmirst visu kas notiek apkārt. Ja Auns piektdienā nav ar pudeli rokās, tad iespējams ka viņš ir apaukstējies.

1. vietā –  Dvīņi

Zelta medaļu saņem Dvīņi. Viņiem parasti ir daudz draugu, kurus viņš maina kā zeķes. Ja kompānijā tu neesi interesants, tad vācies pats labāk prom, jo Dvīni visticamāk tevi drīz ”izslēgs” no pulciņa.

Dvīnis ir no tām zodiaka zīmēm, kurš var iedzert arī vienatnē un viņš to uzskatīs pavisam normāli. Viņam nav svarīga kompānija, bet gan tas kas līst viņa mutē. Ja viņam iepatikusies kāda kompānija, tad tā teikt – grēks neiedzert ar tik labiem cilvēkiem!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru