Apgāžam mītus par vīriešiem: 4 mīti, kas nevarētu būt tālāk no patiesības

1.VIRIEŠI DOMĀ PAR SEKSU IK PĒC KATRĀM 7 SEKUNDĒM

Ja tā būtu, vīrieši par seksu domātu tikpat daudz, cik visas dienas laikā viņi būtu ieelpojuši gaisu.

Viens no lielākajiem pētījumiem Amerikas Savienotajās Valstīs, saistīti ar seksuālo uzvedību, 1994.gadā atklāja, ka 43% vīriešu dienas laikā ne reizi neiedomājas par seksu. Drīzāk viņi par to iedomājoties pāris reizes nedēļā, daži pat mēnesī.

2.PRECĒTIEM VĪRIEŠIEM JĀATVADĀS NO SEKSUĀLĀM ATTIECĪBĀM, KAMĒR NEPRECĒTIE NEIZTIEK NE DIENU BEZ TĀM

Bieži vien sabiedrībā dzirdēts joks, ka kamēr neprecētiem vīriešiem nedēļā nepieciešams 21 prezervatīvs – 3 katrai dienai, precētiem vīriešiem gadā nepieciešami 12 – 1 katram mēnesim.

Jāatzīst, ka šis joks nevarētu būt vēl tālāk no patiesības, jo 2006.gadā veikts pētījums norādīja, precētie vīrieši, salīdzināti ar neprecētajiem, 4 reizes biežāk izbauda mīlēšanās priekus. Turklāt, pētījums atklāja, ka pāri, kas ilgi bijuši kopā, bauda daudz labāku seksuālo dzīvi.

3.BĀRDAS UN MATU NODZĪŠANA VEICINA TO, KA ATAUGUŠI, TIE BŪS TUMŠĀKI UN BIEZĀKI

Ja tā būtu, mēs jau sen būtu atrisinājuši plikpaurības jautājumu.

Ataugušie mati var izskatīties tumšāki un biezāki, ja tie nav bijuši tiešu saules staru ietekmē. Kad mati ataug, tie ir identiski tiem matiem, kas nodzīti vai noskūti.

4.PĒC VĪRIEŠA PĒDAS IZMĒRA VAR SPRIEST PAR CITU ORGĀNU IZMĒRU…

Ja tas tā būtu, tad pēdas augšanu un vīrieša intīmo daļu augšanu ietekmētu vieni un tie paši gēni. Bet vienas ķermeņa daļas garums nespēj ietekmēt vai paredzēt citas ķermeņa daļas garumu.

Pētījumā, kas iesaistīja 3000 vīriešus, netika atrasta korelācija starp vīriešu kājas izmēru un intīmo daļu izmēru. Arī 2002.gadā Londonā – Svētās Marijas slimnīcā – tika veikts pētījums, kurā 104 indivīdu privātās daļas un pēdas tika nomērītas – nekāda korelācija netika atrasta.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru