Apvainošanās horoskops. Ko nekad nepiedos katra zodiaka zīme?


Visi cilvēki ir pelnījuši otro iespēju, jo kļūdāmies mēs visi, bet, izrādās, katrai horoskopa zīmei ir kaut kas tāds, ko varētu dēvēt par “melno sarakstu” – aizvainojumi, kas netiek piedoti.

AUNS
Šajā zīmē dzimušie nekad nepiedos, ja tu traucēsi viņiem virzīties uz priekšu. Tā kā “uz priekšu” Auniem ir visai plaši interpretējams jēdziens, labāk vispār neieteikt, ko viņiem darīt un kā rīkoties, jo vadīt un izrīkot viņi paši prot vislabāk.

VĒRSIS
Šī zodiaka zīme tev nepiedos, ja atņemsi viņam tos labumus, ko Vērsis sev ir radījis. Tā kā rezultāta sasniegšanai Vērsis strādā ilgi un centīgi, būvējot savu dzīvi ķieģelīti pa ķieģelītim, tad arī labumu viņam ir daudz un dažādi. Turklāt runa var tikai par materiālām lietām. Ja tu, piemēram, aizvilsi Vērša iemīļoto – uz piedošanu vari necerēt.

DVĪŅI

Dvīņi savukārt nepiedos, ja mēģināsi ierobežot viņu sociālo kontaktu loku. Viņi tāpat nevar ciest, ja viņus pārtrauc un, ja to izmantosi ļaunprātīgi, viegli vari kļūt par ienaidnieku Nr. 1 šai zodiaka zīmei.

VĒZIS
Vēži nekad nepiedos, ja bez uzaicinājuma līdīsi viņu iekšējā pasaulē. Turklāt, kad pienāks laiks un jūs būsiet kļuvuši pietiekami tuvi, viņi paši tev atvērsies, tāpēc nevajag uzspiest. Un, kad viņi tev būs atklājuši savu sirdi, noteikti uzklausi viņus uzmanīgi, citādi arī vari kļūt par ienaidnieku nevērības dēļ.

LAUVA
Lauva nekad nepiedos, ja tu nebūsi sajūsmā par viņu. Visa lieta tā, ka viņa sasniegumu atzīšana Lauvam ir tikpat svarīga kā gaiss un ūdens. Lauva vārda tiešā nozīmē cieš tajos mirkļos, kad tiek kritizēts. Toties burtiski uzlādējas ar enerģiju laikā, kad saņem aplausus, uzslavas un sajūsmas pilnus vārdus.

JAUNAVA
Šī zodiaka zīme nepiedod haosu, īpaši, ja tu to esi ienesis Jaunavas lietās un plānos. Jaunava tāpat necieš nekārtību jebkādā tās izpausmē. Bet būs maza iespēja laboties, ja tu ieviesīsi kārtību veidā, kas Jaunavai nebūs bijis zināms.

SVARI
Svari mīl harmoniju un vienkārši fiziski necieš visus, kas cenšas to izjaukt. Turklāt harmoniju Svari spēj saskatīt absolūti visā. Un, kur to neredzēs, centīsies ieviest paši. Viņu iekšējā pasaule ir mierīga un līdzsvarota. Ja nevēlies sacelt tajā īstu vētru, cunami un zemestrīci vienā personā, labāk šo trauslo līdzsvaru neizjaukt.

SKORPIONS
Skorpions nevienam nepiedod nodevību – turklāt nevienā tās izpausmē. Tas attiecas ne tikai uz mīlestības attiecībām, bet arī draudzību, ģimeni un visu to, ko Skorpions pēc tiesas un taisnības uzskata par savu. Par uzticību Skorpions atdara ar to pašu. Šī zodiaka zīme būs ar tevi kopā līdz pašām beigām, ja vien nepārkāpsi pirmajā teikumā minēto likumu.

STRĒLNIEKS
Strēlnieks tev nekad nepiedos, ja tu viņam traucēsi sasniegt izvirzīto mērķi. Tā kā mērķus Strēlnieks nosprauž pats, vienmēr jāuzmanās, lai nejauši nepārietu viņam ceļu. Aizvainot Strēlnieku nebūtu gudrākais darbs tavā mūžā!

MEŽĀZIS
Mežāzis spēj piedot visu, izņemot nevērīgu attieksmi. Šajā zīmē dzimušie spēj piecelties kājās pēc jebkura kritiena, pie reizes pieceļot kājās arī visus “savējos”. Bet, lai tā notiktu, nepieciešams, lai Mežāzi novērtē un ciena.

ŪDENSVĪRS
Toties Ūdensvīrs nepiedod brīvības laupīšanu. “Neej tur”, “nedari to”, “nedraudzējies ar to cilvēku” – un, uzmini nu, ko tajā pat brīdī darīs Ūdensvīrs? Visu to, ko tu lūdzi viņu nedarīt! Un turklāt vēl izdarīs loģisku secinājumu: tā kā tu centies viņu vadīt, tevi labāk izslēgt no draugu un paziņu pulka. Par laimi tev – Ūdensvīri nav ļaunpieminīgi un ilgi nedusmojas.

ZIVIS
Šī zodiaka zīme ir pati apbrīnojamākā, jo tās pārstāvji nepiedos, ja tu neļausi sev palīdzēt. Tiem, kas kļuvuši tuvi Zivīm, labāk vienmēr un visur pieņemt to palīdzību. Šī palīdzība turklāt ir pilnīgi nesavtīga, un nekas netiek prasīts pretī. Zivis ir īstie zodiaka altruisti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru