Astroloģes Tamāras Globas padomi: kā 2017. gadā kļūt bagātākiem un laimīgākiem?!

20161229105659-new-years-eve-1664737-1920

 

Kā 2017. gadā gūt panākumus?!

Tamāra Globa uzskata, ka panākumi lielā mērā ir atkarīgi ne tikai no tā, cik aktīvs ir cilvēks. Tas ir vesels faktoru kopums. Bieži vien ir nepieciešams atrasties īstajā laikā un vietā, nodibinot kontaktus ar cilvēkiem, kuri mums var palīdzēt, tomēr arī tas mums nedod 100 % garantiju tam, ka nospraustais mērķis tiks sasniegts. Aktīvu un mērķtiecīgu cilvēku ir visnotaļ daudz, taču ne katrs no viņiem ir spējīgs “uzplaukt”.

Ja cilvēku nepavada veiksme, tad pat vislabvēlīgākā apstākļu sakritība neaizvedīs viņu līdz mērķim. Kā likums, visveiksmīgākajiem cilvēkiem piemīt spēja nokļūt “veiksmes plūsmā”. Tamāra Globa uzskata, ka šo spēju var attīstīt jebkurš no mums. Katrs ir pelnījis laimi, un dāsnā Visuma labvēlība pilnīgi noteikti var skart pilnīgi visus.

 

Lasi vēl: Astrologu un ekstrasensu padomi: kā iesākt Jauno 2017. gadu?!

 

Kas 2017. gadā var  palīdzēt kļūt laimīgākiem un bagātākiem?!

Veiksmes piesaistīšanas noslēpums slēpjas spējā pareizi novirzīt enerģiju uz vēlamā sasniegšanu. Astrologi un ekstrasensi to sauc par ārējo nodomu spēku.

Šī tehnika bija pazīstama jau senatnē. Tajos laikos cilvēki labāk juta enerģijas plūsmas, kas caurstrāvoja viņu dzīvi, un prata tās arī izmantot. Ar laiku šī spēja tika zaudēta, taču pastāv dažas iespējas, kā to atgūt. Tie, kas to ir spējuši, ir sasnieguši panākumus no nulles un šobrīd ir bagāti un laimīgi.

Tamāra Globa katru dienu satiek ļoti daudzus labus un gaišus cilvēkus, kuriem nedaudz pietrūkst veiksmes, lai sasniegtu savus mērķus. Tieši tāpēc viņa ir izlēmusi pastāstīt par to, kā cilvēki var iemācīties pārvaldīt savu enerģiju un padarīt savu dzīvi laimīgāku.

Atklāt ārējo nodomu spēku var palīdzēt īpaši amuleti. Ļoti daudzi gan mūsdienās pret to attiecas ļoti skeptiski, tomēr Tamāra Globa uzskata, ka tā ir ļoti kļūdaina pozīcija, jo pareizie talismani un amuleti ietver sevi ļoti lielu spēku. Tie, kuri to ir izmēģinājuši, pilnīgi noteikti to arī apstiprinās!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru