Beidzot noskaidrots, kurš melo visvairāk – vīrieši vai sievietes

Tējas ražotājs ar atbilstošu nosaukumu Honest veicis aptauju par to, kurš ir godīgākais dzimums – vīrieši vai sievietes.

Aptaujā piedalījās vairāk nekā 2100 pieaugušo, un tajā tika izpētīts, kura dzimuma cilvēkiem ir lielāka nosliece uz mazākiem un lielākiem meliem darba, veselības un attiecību jomās.

Tika uzdoti jautājumi, kas saistīti ar dažādām ikdienas situācijām, lai novērtētu abu dzimumu tieksmi tajās sameloties. Aptaujas rezultāti ir diezgan interesanti un daudziem arī pavism negaidīti.

Kā izrādās – vīrieši ir visgodīgākais dzimums.

Sievietēm ir lielāka nosliece izlikties slimām, lai izlaistu kādu darba dienu, krāpties diētas laikā un izdomāt kādu attaisnojumu, lai nebūtu jādodas uz randiņu.

Kaut arī šie atklājumi varētu radīt negatīvu priekšstatu par sievietēm, jāpiebilst, ka sievietes arī tās, kuras visbiežāk pateiks kādu “balto” melu tāpēc, lai izvairītos no otra cilvēka jūtu aizskaršanas.

Pēc aptaujas datiem, 39% sieviešu ir notēlojušas slimību, lai nebūtu jāiet uz darbu – salīdzinot ar 37% vīriešu, kuri rīkojušies līdzīgi.

Un viena no trim veselīga uztura ievērotājām (33%) ir pārkāpusi svara zaudēšanas režīma noteikumus, nevienam par to nepasakot – vīriešu skaits, kuri darījuši tāpat, ir 23%.

Savukārt randiņu pasaulē 37% sieviešu un tikai 27% vīriešu ir izgudrojuši neīstu attaisnojumu, lai izvairītos no tikšanās ar kādu cilvēku.

Bet pētījumā parādīts, ka godīgums ne vienmēr varbūt ir labākais veids, kā attiekties pret situāciju – sešas no desmit sievietēm (60%), saņemot nepatīkamu dāvanu, ir melojušas, ka viņām tā patīk, savukārt, vīriešu skaits, kuri darījuši tāpat, ir 43%.

Vēl pāris interesantu faktu, kas aptaujā atklājās: 35% abu dzimumu cilvēku kādreiz ir teikuši, ka jau atrodas ceļā, kad patiesībā vēl nav izgājuši no mājas. 58% cilvēku – gan sievietes, gan vīrieši, apgalvo, ka vienmēr ir pilnīgi godīgi pret saviem vecākiem un 72% – pret saviem dzīvesbiedriem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru