Dāmām: Matu krāsa kā tavas personības spogulis. Uzzini, ko tā pasaka par tevi!

RUDMATES – AIZRAUTĪGAS UN RADOŠAS.

girl_redhead_tattoo_face_model_69728_1920x1080

Rudu matu īpašnieces ir ārkārtīgi radošas, inovatīvas un attapīgas. Lieliski prot strādāt spriedzes apstākļos. Tajā pašā laikā arī ļoti ietiepīgas un temperamentīgas sievietes. Ne vienmēr prot atbilstoši paust savas emocijas, tam, kā to vēlētos. Turklāt, pētījumi norādījuši, ka dabiski rudu matu īpašnieces ir īpaši jutīgas pret sāpēm.

BLONDĪNES – NEATKARĪGAS UN BRĪVAS.

6940438-blonde-radiant-blue-eyes

Blondu matu īpašnieces bieži vien tiek uzskatītas par pašām jautrākajām un aizrautīgākajām. Turklāt, spītējot senam un nepatiesam aizspriedumam, blondīnes arī ir ļoti inteliģentas. Arī neatkarīgas un drosmīgas. Citu cilvēku uztverē – ļoti seksuālas. Diemžēl, pētījumi norāda, ka visbiežāk šķirās tieši blondīnes.

BRUNETES – ATBILDĪGAS UN DAUDZPUSĪGAS.

6879115-brunette-pictures

Strādīgas, čaklas, atbildīgas un spējīgas – tādas ir brunetes. Spēj paveikt to, kas citiem nav pa spēkam. Turklāt reti kad kļūdās. Viņas spēj teju ikvienai problēmai pieiet ar vēsu prātu. Tomēr tajā pašā laikā brunetes ne pārāk labi prot apvaldīt uztraukumu un stresu.

MELNU MATU ĪPAŠNIECES – INTRIĢĒJOŠAS UN MAĢISKAS.

tumblr_mv0g0rvHYR1qhfs05o1_1280

Šīs matu krāsas īpašnieces parasti tiek asociētas ar maģiju un intrigām. Pastāv arī uzskats, ka melnu matu īpašnieces daudz labāk saprot sevi un savas emocijas. Kamēr emocijas netiek pārāk redzami izpaustas, melnu matu īpašnieces ir labākais piemērs jēdzienam “klusie ūdeņi”. Melnu matu īpašnieces spēj būt ļoti kaislīgas mīlnieces!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru