Dienas horoskops 29. oktobrim – pacenties nekaitināt apkārtējos!

Uzzini, kas šodien gaidāms katras zodiaka zīmes pārstāvim!

Ja tavu prātu nomāc kādi jautājumi un tu meklē atbildes uz tiem, vai tevi vienkārši interesē iespējamie šīs dienas notikumi, tad izlasi šīs dienas horoskopu! Noskaidro, kā zvaigznes šodien ir nostājušās – tev par labu vai par sliktu?

AUNS Apkārt konstants emociju mikslis. Arī negatīvas emocijas pārvērtīsies labā pieredzē. Tevi kaut kas nomāks, un tas neļaus koncentrēties.

VĒRSIS Ja nevēlies citus aizvainot, paturi savas domas pie sevis. Tāds garastāvoklis, kas citiem kritīs uz nerviem, pacenties to mazliet noslēpt.

DVĪŅI Būs jāturas pie strikta darāmo darbu saraksta. Jebkura atkāpe no tā sajauks visu. Darbs palīdzēs izvairīties no slimībām.

VĒZIS Nav slikta diena. Pilnīga kontrole pār sevi, neviens neprovocēs tevi, tādēļ būs miers. Noteikti taupi naudu, lieki netērē ne centa!

LAUVA Ļoti viegli būs pieturēties pie plāna, pats sevi varēsi piespiest izdarīt jebko. Labo sajūtu, ko gūsi no padarītā, noteikti atceries arī citām reizēm.

JAUNAVA Šādā dienā tev ir jādodas spiegošanas misijā. Darbi prasīs daudz fokusa un uzmanības. Nepalaid garām detaļas, jo to būs viegli izdarīt.

SVARI Uzticies tikai tiem cilvēkiem, par kuriem esi drošs. Saved kārtībā savu mājvietu, šodien tev jārada ap sevi pozitīva gaisotne.

SKORPIONS Tev būs izcila pacietība, pats par to brīnīsies. Mazliet klibos disciplīna, bet tu to lieliski spēsi noslēpt un nepadarīt svarīgu.

STRĒLNIEKS Šodien tev vislabāk būs darboties vienatnē. Nepatiks cilvēku kompānija, nekādu labumu no tās arī negūsi. Sakārto sevi!

MEŽĀZIS Ļoti cieša saikne ar draugiem. Daudz izpriecu. Šķiet, ka par pienākumiem vairs vispār nedomā. Vairāk uzmanības un nopietnas attieksmes!

ŪDENSVĪRS Tevi spēcīgi ietekmēs sliktas ziņas. Būs jāaizstāv savs viedoklis, neķeries pie pēdējā salmiņa. Jāapdomā viss kārtīgi, pirms rīkojies.

ZIVIS Visās jomās jutīsies labi. Neļauj sīkām ķibelēm sabojāt garastāvokli. Atvairi visas negatīvās emocijas, nāksies cieši noslēgties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru