Dvēseles tests – izvēlies vienu no četriem tauriņiem!

Vai, die! Rezultāti pārsteidz!

Taureņi ir sens un lielisks simbols, tie simbolizē dvēseli, kā arī mūžīgu dzīvi un mūsu dvēseles saikni ar Visumu. Šis skaistais un neparastais tests ar tauriņiem atklās jūsu sirds noslēpumus, un spēs dot jums pavedienu.

Gribat ticiet, negribat – neticiet, bet nekas un nekad nejauši neveic šo testu. Ja jūs uzdūrāties uz to – tas nozīmē, ka tas nav nejauši!

Viss, kas jums jādara – jāizvēlas tas tauriņš, kurš jums patīk vislabāk!

Un tā, esat gatavi? Lūk, kur tie ir:

Ja jūs izvēlējāties tauriņu Nr. 1

Jūs esat ļoti gaišs un pozitīvs cilvēks. Daudzi tiecas pie jums, tāpat kā tauriņi tiecas uz gaismu. Jums ir patiesa un silta sirds, kurā ir vieta katram.

Jūs ļoti maz domājat par sevi, daudz darāt citu labā….Visums iesaka jums lielāku uzmanību veltīt sev un iepriecināt sevi, jo tad, kad jūs smaidāt, tad smaida visa pasaule.

Ja jūs izvēlējāties tauriņu Nr. 2

Jūs esat radoša personība, jums ir daudz talantu un spēju. Jums ir smalka un ievainojama dvēsele, lai arī maz, kurš par to zina. Jūs pa dzīvi ejat smejoties…

Jūsu galvenais ienaidnieks ir šaubas un neticība sev. Visums iesaka jums vairāk paļauties pašam uz saviem spēkiem un uzticēties savai sirdij.

Ja jūs izvēlējāties tauriņu Nr. 3

Jūs esat ļoti jūtīgs cilvēks, jums ir kaut kāda saikne ar citu pasauli. Jums ir spēcīga intuīcija, dažreiz jums ir zīmīgi sapņi, jūs viegli spējat sajust – vai jūsu priekšā ir labs vai slikts cilvēks.

Jūs esat ļoti patiesi, tāpēc ar jums dažreiz nav viegli komunicēt. Visums iesaka jums nesatraukties tik daudz par citu cilvēku rīcību, bet meklēt “savējos”, tos, ar kuriem kopā esot jūs bez bailēm varat atklāt savu sirdi.

Ja jūs izvēlējāties tauriņu Nr. 4

Jūs esat kontrastu cilvēks. Jums bieži mainās garastāvoklis, dažreiz jūs varat būt maigs, dažreiz spēcīgs. Jūsos bieži iemīlas, bet jūs iemīlaties reti un uz visiem laikiem. Krāpšanu nepiedodat.

Jūs bieži pārdzīvojat par niekiem. Visums iesaka jums nepievērst uzmanību skumjiem dzīves sīkumiem. Pulcējiet ap sevi labus cilvēkus, skaistus priekšmetus un viss būs labi.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru