Ekskluzīvs 2019. gada horoskops, kas paredzēts tikai dāmām

Ko 2019. gadā solās mums, daiļā dzimuma pārstāvēm, atnest Cūkas gads? Par to izlasiet šajā horoskopā!

Auns

Auni  2019. gadu pavadīs labklājībā, drošībā un komfortā. Visas šo sieviešu vēlmes un ieceres piepildīsies, turklāt ļoti ātri un veiksmīgi. Visādas kataklizmas 2019. gadā Auniem ies secen. Galvenais, būt piesardzīgākai ar vārdiem.

Vērsis

Ārkārtīgi liela veiksme Vēršu sievietēm nav gaidāma. Viņas nākamajā gadā varēs raksturot ar konsekvenci un prognozējamību. Vēršiem ieteicams labāk izvairīties no radikālām izmaiņām savā dzīvē.

Dvīņi

Dvīņu divējādā daba un tieksme pēc visa jaunā nākamajā gadā radīs patiesi “eksplozīvu” maisījumu. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti viegli padosies mainīt savu frizūru, darba vietu vai pat dzīvesvietu. Viņi ar jautru garu viegli izjauks ģimenes attiecības, lai uz to lauskām būvētu nākamās. Visas šīs izmaiņas Dvīņu daiļavām nāks tikai par labu.

Vēzis

2019. gads Vēžiem solās būt sarūgtinājumu un neizdevušos plānu pārpildīts. Ja vēlaties iekarot augstas virsotnes, iesakām to atlikt kaut kad uz nākotni. Vēžiem nepieciešams pilnībā koncentrēties uz savu iekšējo pasauli. Lielāku uzmanību nepieciešams pievērst savam ārējam izskatam un veselībai.

Lai lasītu par pārējām Zodiaka zīmēm, šķir nākošo lapu! 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru