Elementārs triks: kā, dzerot ūdeni, tu attīri sevi arī no toksīniem

  1. Citrons. Kad vēlies uzzināt par spēcīgiem detoksa veidiem, atbilde gandrīz vienmēr būs saistīta ar citronu. Regulāra citrona lietošana uzlabo gremošanu, atbalsta imūnsistēmu, palīdz cīnīties ar sliktu elpu, uzlabo ādas stāvokli un palīdz atbrīvoties no liekā svara. Glāzē ar ūdeni iespied pusi citrona sulas un ieliec tajā pāris citrona šķēlītes un izbaudi!
  2. Ingvers. Šī pikantā garšviela ir pilna ar vitamīniem un tāpēc spēj cīnīties ar daudzām veselības problēmām, piemēram, kuņģa skābes refluksu un pat sirds slimību riska samazināšanu. Novāri vai iztvaicē ingvera šķēlītes, lai varētu baudīt asumiņa pilnu enerģijas devu un īstu detoksu.
  3. Tumeriks. Šai saknei piemīt antivīrusu, antibaktēriju, pretiekaisumu iedarbība. Tā ir piepildīta ar antioksidantiem un sajaucot šīs saknes pulveri ar ūdeni, šī mikstūra darbojas kā spēcīgs veselības eliksīrs. Šis asais augs, pat pulvera formā, ir bagāts ar C, E un K vitamīnu, un dara brīnumus, lai atjaunotu tavu ādu.
  4. Kajēnas pipari. Šajā piparā ir pārsteidzoši daudz vitamīnu un maz kaloriju, kas to padara par jebkuras veselīgas diētas vēlamo sastāvdaļu. Šajā piparā esošā sastāvdaļa kapsaicīns (tā pati viela, kas to padara tik asu), uzlabojot tauku dedzināšanas procesu un samazinot apetīti, palīdz cīnīties ar lieko svaru. Kajēnas pipars spēj efektīvi attīrīt plaušas. Ar mēru to pievieno savam citrona ūdenim un vēro pārsteidzošos rezultātus.
  5. Zaļā tēja. Ja kajēnas piparu dzēriens nav gluži tavā gaumē, apsver iespēju to aizvietot ar zaļo tēju. Tā uzlabo smadzeņu veselību un mutes higiēnu, palīdz saglabāt kaulu blīvumu un ir zināma kā pretnovecošanas sastāvdaļa. Šī tēja palīdz regulēt arī cukura līmeni asinīs, tāpēc apsēdies un mierīgi izbaudi šo brīnumlīdzekli.
  6. Ābolu etiķis. Kas slikti ož un ir negaršīgs, bet darbojas kā brīnumdzira? Tas nav degvīns, bet gan ābolu sidra etiķis. Tamdēļ, ka ābolu etiķis ir piepildīts ar enzīmiem, minerālvielām un aminoskābēm, tas ir viens no svarīgākajiem detoksa kompanjoniem. Šis dzēriens palīdz visam organismam, tas pat baltina zobus un iznīcina mutē un uz smaganām esošās baktērijas. Viena tējkarote uz katriem 200 mililitriem ūdens darbosies kā maģija.

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru